Mbo

Studio26 verzorgt vanuit haar expertise op het gebied van podiumkunsten een groot aantal lessen op diverse onderwijsinstellingen binnen het middelbaar beroepsonderwijs. 

Allereerst is zij een samenwerkingspartner van ROC Rijn IJssel in Arnhem. Hier levert zij een substantiĆ«le bijdrage aan de invulling van de praktijklessen van de fulltime mbo-opleidingen Artiest Dans showArtiest Dans urban en de Nederlandse Musical Academie. Daarnaast is Studio26, mede dankzij een uitgebreid netwerk in het werkveld, nauw betrokken bij het vinden van geschikte stageplaatsen voor de studenten en het organiseren van diverse optredens en voorstellingen. Een voorbeeld hiervan is de jaarlijkse Dinnershow, waarin studenten van alle opleidingen een avond vol entertainment in samenwerking met horeca brengen.

Naast deze drie opleidingen, zal Studio26 met ingang van het seizoen 2015-2016 ook een substantiĆ«le bijdrage leveren aan de invulling van de opleiding Cirque CIOS. Dit is een nieuwe opleiding van het CIOS Heerenveen/ Leeuwarden van het Friesland College, waarin studenten worden opgeleid tot trainer/ coach met als uitstroomrichting turnen & circus. Daarnaast verzorgt Studio26 onder andere de praktijklessen presentatietechniek en ondernemerschap bij Helicon mbo-opleidingen.