Leerbedrijven

Studio26 en Stichting Kunst in Beweging (SKiB) zijn erkende leerbedrijven en spelen een belangrijke rol in de opleiding en ontwikkeling van leerlingen in de praktijk. SKiB is onderdeel van Studio26.

Zowel Studio26 als SKiB staan bij een aantal kennis- en vakcentra ingeschreven in het register. Onderwijsinstellingen en studenten/ stagiaires kunnen via deze registers een compleet beeld krijgen van onze organisatie en de actuele stagemogelijkheden. Je vindt meer informatie over onze stagemogelijkheden op de websites van de kenniscentra waarbij wij ingeschreven staan als erkend leerbedrijf:

Studio26 staat als erkend leerbedrijf ingeschreven bij Savantis. Dit is het vakcentrum voor afbouw, onderhoud, presentatie en communicatie en is het kenniscentrum voor beroepsonderwijs bedrijfsleven in de sector reclame, presentatie & communicatie.

SKiB staat als erkend leerbedrijf ingeschreven bij Calibris. Dit is het kenniscentrum voor leren in de praktijk in zorg, welzijn en sport. De sector van Calabris is sociaal agogisch werk, sport en bewegen.

Ook vind je naast onze stagemogelijkheden de mogelijkheden bij andere potentiĆ«le leer- en stagebedrijven op www.stagemarkt.nl.