Verhuur

Organiseert u een zakelijk evenement en bent u op zoek naar een inspirerende en unieke locatie? Of geeft u een voorstelling en bent u op zoek naar een theaterzaal met professionele faciliteiten? Dan is Studio26 de partner die u zoekt!

Zakelijke of artistieke evenementen
De hoofdlocatie van Studio26 bevindt zich op landgoed Larenstein in Velp. Het gebouw ligt in een mooie bosrijke omgeving op landgoed Larenstein. Het duurzaam gebouwde pand is multifunctioneel en kent diverse ruimtes. Het is een ideale plek voor voorstellingen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, projecten of workshops. Het is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt ruime parkeergelegenheid. 

Theaterzaal
In het hart van het pand bevindt zich een grote theaterzaal van 300 m2 (15 x 20 meter), voorzien van alle benodigde technische faciliteiten op het gebied van licht en geluid. De zaal beschikt over een uitschuifbare tribune welke plaats biedt aan circa 200 bezoekers. De zaal heeft veel glas en biedt daarom veel licht, wat ideaal is voor evenementen overdag, zoals bijvoorbeeld een personeelsdag of een lunchconcert van een fanfare. Indien gewenst, kan de ruimte ook volledig verduisterd worden, wat weer ideaal is voor een dans- of theatervoorstelling. 

Multifunctionele ruimtes
Behalve de grote theaterzaal heeft Studio26 verschillende ruimtes beschikbaar voor uiteenlopende activiteiten. Bij een artistiek evenement, zoals een theatervoorstelling of muzikale presentatie in de theaterzaal kan er optioneel ook gebruik worden gemaakt van kleedruimtes, meerdere dans- en muziekstudio's als repetitieruimte of ruimte backstage, een artiestenfoyer en een ontvangstruimte voor de bezoekers. Bij een zakelijk evenement is er ruimte voor bijvoorbeeld het geven van workshops, of kan er vergaderd worden in één van de multifunctionele vergader- en presentatieruimtes. De balie in de ontvangstruimte biedt de mogelijkheid om als bar te fungeren, zodat bezoekers of toeschouwers een drankje aangeboden kan worden. Deze uitstekende faciliteiten maken het mogelijk om een kwalitatief hoogstaande activiteit neer te zetten op een professionele en sfeervolle locatie. Een personeelsdag of voorstelling voor 200 bezoekers of een kleinschalige bijeenkomst met een bedrijfsteam of dansgroep van 20 personen; alles is mogelijk. 

Dans- en muziekstudio's
Het pand beschikt over twee dansstudio's (circa 65 m2 en 120 m2) en drie muziekstudio's (variërend van circa 8 m2 tot 12 m2). Deze ruimtes kunnen gebruikt worden als repetitieruimte, maar ook ingezet worden voor bijvoorbeeld het geven van een workshop of een kleine presentatie. Tijdens voorstellingen in de theaterzaal, kunnen de studio's ook als extra ruimte backstage worden gebruikt. 


Arrangementen
Studio26 neemt de organisatie van uw evenement graag uit handen. Organiseert u het liever zelf maar bent u op zoek naar aankleding van uw evenement? Ook hierin biedt Studio26 diverse mogelijkheden in de vorm van arrangementen. Denk hierbij aan een horecarrangement, zoals een zakenlunch of een drankje in de pauze voor de toeschouwers van een voorstelling. Ook een arrangement rondom artistieke aankleding is mogelijk, zoals een voorstelling of workshops aansluitend bij het thema van uw personeelsdag, live-muziek, dansers, zingende obers, een circusact of een andere op maat gemaakte showcase.

Mogelijkheden
Of men nu een dagdeel, een hele dag of meerdere dagen de theaterzaal of een andere ruimte wil huren, het is allemaal bespreekbaar. Ook is het mogelijk om op aanvraag meerdere ruimtes tegelijkertijd te huren. Studio26 levert graag maatwerk. Informeert u naar de mogelijkheden!

U kunt de algemene huurvoorwaarden hier downloaden. 

AANVRAAGFORMULIER

Ziet u mogelijkheden bij Studio26 voor uw repetitie, voorstelling, vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de datum, ruimtes, dagdelen, arrangementen en wensen. 

 
PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
AANVRAAG VERHUUR