Klantwaarderingen

Geef je beoordeling en help ons om de kwaliteit van onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen. Of je nu via onze cursussen, kunsteducatieprojecten, workshops, kinderfeestjes, evenementen, verhuur evenementenlocatie of kostuums of op een andere manier bij ons betrokken bent, wij horen graag van iedereen zijn ervaring. Alvast hartelijk dank voor je waardering!

Studio26 klantwaardering
Gebaseerd op 21 beoordelingen
Meest recente beoordeling: 23-08-2020
Scoreverdeling
Diversiteit aanbod
Klantvriendelijkheid
Kwaliteit
Maatwerk
Duurzaamheid
Zou u Studio26 aanbevelen?
Beoordeel zelf!
Resultaat 1 - 15 van 21
 •  
  uit Veenendaal
  Leontine Stemerdink schreef op 23 augustus 2020:
  “Fantastische show voor jong én oud!”
  Een grappig verhaal, wat hebben we gelachen! Fantastische zang, mooie acrobatiek, knappe ballerina, coole dansers, een intieme en sfeervolle coronaproof setting en culinair een onvergetelijke voorstelling!
  Wij komen graag terug in de herfstvakantie!
 •  
  uit Amsterdam
  Frank Wentink schreef op 05 augustus 2020:
  “Geweldige coronaproof familieshow Mini-sterie van Fantastische Zaken”
  Hanneke van der Weele, één van de directeur-eigenaren van Studio26 transformeerde, samen met collega’s, haar prachtige dansstudio in de bossen van Velp tot een coronaproof mini theaterrestaurant voor kinderen van 6 tot 12 jaar en hun ouders. Afgewisseld met heerlijke hapjes, wonderdrankjes en desserts bereid door een befaamde patissier, genoten wij afgelopen zaterdag van één van de drie familieshows op een dag. Steeds opnieuw verbaas ik mij over de creativiteit waarmee in deze moeilijke tijden bijzonder artistieke initiatieven worden ontplooid. Eén daarvan is het Mini-sterie van Fantastische Zaken. Tot groot enthousiasme van de kinderen werden de jongeren aangespoord eindelijk eens los te komen van al die door papa en mama bedachte regeltjes zoals keurig met mes en vork eten, niet slurpen, geen boertjes laten en het optimaal beheersen tijdens de maaltijd van je sluitspieren. De aanvankelijk zeer dominante goed zingende etiquette-heks verloor tijdens de voortreffelijke zang-, dans- en variété voorstelling steeds meer terrein. Vooral toen haar letterlijke bestekvingers werden getransformeerd tot gewone handen en vingers. De etiquette-heks begreep dat het ogenschijnlijk beheersen van ‘zo heurt het’ regeltjes niet altijd leidt tot een aardiger en vooral beter karakter. De kinderen hadden er, net als de volwassenen, erg veel lol in en anticipeerden volop op de door de leading lady Jacqueline Aronson (Chorus Line, Fame, Chicago) gestelde vragen waardoor de voorstelling geheel in de geest van deze tijd een interactief karakter kreeg. Hanneke had zich voor deze voorstelling omringd met vakvrouwen en -mannen. In de eerste plaats haar echtgenoot, allround musicus en alleskunner Tom, die de tribunes had verbouwd tot comfortabele mini skyboxen waarop het heerlijk toeven was. Tekstschrijvers, zoals Erwin v.d. Wouw, Martine de Bos (productie) en Marleen v.d. Loo. Laatstgenoemde musicalactrice/zangeres (Evita, Mama Mia, Footloose, etc.) tekende ook voor de voortreffelijke regie. Zoals gebruikelijk bij Studio26 beschikten de dansers over goede vocale en acteertalenten en was er een belangrijke gastrol voor Thijs Roseboom die jl. vrijdag nog deelnam aan de halve finale van ‘We Want More!’. Het Mini-sterie van Fantastische Zaken is een aanbevelenswaardige voorstelling waarvan wij hopen dat het binnenkort ook een tournee gaat maken langs de Nederlandse theaters. Hanneke en haar collega’s verdienen het!
 •  
  uit Deventer
  Sandra schreef op 30 juli 2020:
  “Geweldige musical!”
  Wij hebben jullie mogen zien in de evenementenhal op Texel (juli 2020) met de musical Assepoester, geweldig! Deze was superleuk voor jong en oud.
 •  
  uit Velp
  Irene de Deugd schreef op 17 juni 2020:
  “mooi”
  leuk
 •  
  uit Velp
  Hans Maas (Spiegel M Spiegel) schreef op 05 november 2019:
  “Tienjarig Jubileum Spiegel M Spiegel”
  Wat een fantastische en creatieve ambiance! De communicatie verliep er goed en op de dag van het evenement kregen we veel hulp vanuit Studio26 en werden we echt ontzorgd. Dit resulteerde in een avond vol entertainment met medewerking van masterchef Angelique Schmeinck en luchtacrobate Minke Ruel. Dit alles zorgde ervoor dat we de rest van de week in een bubbel hebben geleefd. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!!!
 •  
  uit Velp
  Anna schreef op 01 augustus 2019:
  “Muziek op schoot is zo leuk...”
  Wat een superfijne sfeer hangt er bij de cursus met muziek op schoot! Mijn dochter en ik hebben echt genoten van de lessen die we bij juf Martine hebben mogen volgen. Aanrader!!
 •  
  uit Velp
  Suzanne schreef op 21 maart 2019:
  “Blije kinderen, blije ouders”
  Onze jongste twee dansen sinds twee jaar bij Studio26 en zijn beiden superfan van hun juffen!
 •  
  uit Diemen
  Ennio schreef op 24 juli 2018:
  “Geweldige, inspirerende plek”
  Heerlijke open, bijzondere fijne plek om samen te zijn en natuurlijk vooral om te dansen. De sfeer, omgeving en ruime en open dansstudio's zijn geweldig!
 •  
  uit Hummerlo
  Minke schreef op 20 mei 2017:
  “Een aanrader, heel leuk en goed”
  We hebben vandaag een SUPER LEUK musical-feestje gehad. De meiden waren allemaal heel enthousiast en de dansles werd professioneel en leuk gegeven. Echt een aanrader!
 •  
  uit Arnhem/ Amsterdam
  Bjorn Jansen - Uitvoerend Producent 'Jens van Daele's Burning Bridges' schreef op 22 december 2016:
  “Zeer prettige en volwaardige ruimte”
  Met veel plezier hebben we onze voorstelling 'Tierra' (Jens van Daele's Burning Bridges) gemonteerd in Studio26. Het theater voorziet in het vloer oppervlak en alle (technische) middelen die nodig zijn om een volwaardige dans/ theatervoorstelling te maken.
 •  
  uit Groesbeek
  Viviënne Swanton schreef op 22 december 2015:
  “Studio26 is geweldig!”
  Hallo,

  Ik zelf loop hier stage en ik vind dit een erg leerzame werkplek!
 •  
  uit Velp
  Arnaud van Amerongen schreef op 03 december 2015:
  “Perfecte feestlocatie”
  Op 7 november heb ik met het Studio26 team een feest georganiseerd waarbij zo'n 80 mensen aanwezig waren. Prachtige locatie, goed personeel, constructief meedenken, veel mogelijkheden met het pand en goed parkeren voor de deur. Ik kan iedereen aanraden om bedrijfsfeesten of andersoortige partijen in het mooie nieuwe pand van Studio26 te organiseren!
 •  
  uit Rheden
  floor frederiks schreef op 02 december 2015:
  “tien op dansgebied”
  Ik heb het erg naar mijn zin gehad, maar noodgedwongen moest ik stoppen met ballet.
 •  
  uit De Steeg
  Judy schreef op 25 november 2015:
  “Op maat werk pakt goed uit!”
  Door een wat vervelende ervaring met een aanhoudend probleem rondom een leerling die de lessen maar bleef verstoren, hebben we de musicallessen van onze jongste dochter helaas beëindigd. Recent echter een bijzonder prettig ervaring opgedaan met een op-maat-oplossing voor klassieke balletlessen voor onze oudste dochter. Een heel blij kind! Dank voor dit maatwerk, het wordt zeer gewaardeerd. Wat betreft duurzaamheid heb ik geen beeld van de organisatie.
 •  
  uit Velp
  Gerrit Bakker schreef op 24 november 2015:
  “Podium voor creatieve industrie”
  Een ouder waarvan de dochter danst bij Studio26, en is er zelf vrijwilliger. Maak daardoor van heel dichtbij mee hoeveel creativiteit en diversiteit Studio26 bevat en vooral uitdraagt!
349