Voorstelling

Studio26 ligt in een mooie bosrijke omgeving op landgoed Larenstein in Velp. Het duurzaam gebouwde pand beschikt over een grote theaterzaal, een foyer met bar en meerdere backstageruimtes. Een ideale locatie voor een voorstelling, try-out of presentatie.

Faciliteiten

In het hart van het pand bevindt zich een grote theaterzaal van 300 m2 (15 x 20 meter), voorzien van alle benodigde technische faciliteiten op het gebied van licht- en geluidtechniek en coulissen. De zaal beschikt over een uitschuifbare tribune welke plaats biedt aan maximaal 180 bezoekers. De zaal heeft veel glas en biedt daarom veel licht, wat ideaal is voor voorstellingen overdag, zoals bijvoorbeeld een lunchconcert. Indien gewenst, kan de ruimte ook volledig verduisterd worden, wat weer ideaal is voor een dans- of theatervoorstelling. Studio26 is rolstoelvriendelijk en heeft een apart invalidentoilet.

Backstageruimtes

Rondom de theaterzaal bevinden zich meerdere backstageruimtes waar de artiesten zich kunnen omkleden en grimeren. Er is plek voor maximaal 100 artiesten. Spiegels, toiletten en douches zijn aanwezig.

Catering

In de naastgelegen foyer kunnen de bezoekers worden ontvangen en een hapje en drankje nuttigen aan de bar. Tevens kan Studio26 de catering verzorgen, zoals een pauzedrankje of een borrel na afloop. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, van snelle bitterbal tot uitgebreid diner. Vraag naar de mogelijkheden.

Ondersteuning

Indien gewenst kan Studio26 ondersteuning bieden tijdens de voorstelling, zoals met de inzet van een stage manager, fotograaf of videoregistratie of een muzikaal intermezzo in de foyer. Studio26 heeft een groot netwerk van artistieke professionals.

Bereikbaarheid

Studio26 ligt in Velp, vlakbij Arnhem, op slechts een paar minuten rijden vanaf de afslag op de A12. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook is Studio26 gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Prijzen

Arrangementsprijs* per dagdeel (5 uur)

€ 875

Arrangementsprijs* per dag

€ 1.450 

Arrangementsprijs* per dagdeel (5 uur) met podiumregeling**

€ 275

Arrangementsprijs* per dag met podiumregeling**

€ 850 

Kosten technicus

€ 410 

Prijzen zijn inclusief btw. 

*In de arrangementsprijs zit de zaalhuur, het gebruik van de backstageruimtes en de aanwezigheid van een beheerder/BHV'er inbegrepen. De kosten voor de technicus zijn niet inbegrepen en komen bovenop de arrangementsprijs.

**Organisaties uit de gemeente Rheden kunnen mogelijk gebruikmaken van het gereduceerde tarief binnen de podiumregeling. Vraag ons naar de voorwaarden.

Indien u aanvullende wensen heeft, zoals de inzet van extra ondersteuning of catering, maken wij graag een passende offerte.

Sfeerimpressie mogelijkheden

Aanvraagformulier

Zie je mogelijkheden bij Studio26 voor jouw repetitie, voorstelling, vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor jou kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de datum, ruimtes, dagdelen, arrangementen en wensen. 

 
PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
AANVRAAG VERHUUR

Terug naar algemene pagina verhuur