Repetities, lessen en workshops

Studio26 ligt in een mooie bosrijke omgeving op landgoed Larenstein in Velp. Het duurzaam gebouwde pand beschikt over meerdere kleine en grote dans- en muziekstudio's en een theaterzaal, die ideaal zijn voor een repetitie, les of workshop voor een klein of groot publiek. Tevens is er een foyer om te ontspannen en heeft het pand meerdere toiletten en douches.

Faciliteiten dansstudio's

De drie dansstudio's zijn licht en ruim van opzet en ingericht met een professionele geluidsinstallatie. Tevens zijn de studio's voorzien van een professionele zwevende dansvloer, vaste en mobiele spiegelwand en een vaste en mobiele barre. De grootte van de studio's varieert van 65 tot 300 m2 en zijn geschikt voor repetities, lessen en workshops voor ca. 10 tot 60 personen.

Faciliteiten muziekstudio's

De drie muziekstudio's zijn geluiddicht en ingericht met een professionele geluidsinstallatie. De grootte van de studio's varieert van 8 tot 12 m2. Voor een grotere ruimte voor bijvoorbeeld een bandrepetitie, kan een van de dansstudio's of de theaterzaal worden gebruikt. 

Faciliteiten theaterzaal

De theaterzaal is voorzien van veel daglicht, maar kan ook volledig verduisterd worden. De zaal is ingericht met een professionele dansvloer, mobiele spiegelwand, mobiele barre en coulissen. Deze kunnen naar wens worden gebruikt. Tevens beschikt de zaal over professionele licht- en geluidtechniek. De tribune is volledig inschuifbaar, waarmee de studio 300 m2 (10 x 15 m) groot is. Indien gewenst kan de tribune worden uitgeschoven, zodat een kleiner vloeroppervlak ontstaat of een presentatie gegeven kan worden voor maximaal 180 man publiek. Voor een kleinere repetitieruimte voor theater, kan ook een van de dansstudio's worden gebruikt.

Sfeerimpressie mogelijkheden

Catering

In het pand is een bar aanwezig, waar tijdens of na de repetitie, les of workshop een drankje genuttigd kan worden. Tevens kan Studio26 catering verzorgen, zoals een tussentijdse lunch of een borrel na afloop. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, van snelle bitterbal tot uitgebreid diner. Vraag naar de mogelijkheden.

Extra ondersteuning

Indien gewenst kan Studio26 uw repetitie ondersteunen met de inzet van een choreograaf, regisseur, regie-assistent, vocal coach, muzikaal leider of fotograaf. Studio26 heeft een groot netwerk van professionals.

Bereikbaarheid

Studio26 ligt in Velp, vlakbij Arnhem, op slechts een paar minuten rijden vanaf de afslag op de A12. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook is Studio26 gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Prijzen

De studio's zijn per uur te huur. De kosten zijn vanaf € 20 exclusief btw per uur voor organisaties of vanaf € 24,20 per uur voor particulieren. Op zaterdag en zondag dient een studio voor minimaal 3 uur aansluitend gehuurd te worden.

Aanvraagformulier

Zie je mogelijkheden bij Studio26 voor jouw repetitie, voorstelling, vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor jou kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de datum, ruimtes, dagdelen, arrangementen en wensen. 

 
PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
AANVRAAG VERHUUR

Terug naar algemene pagina verhuur