Zakelijk evenement

Studio26 ligt in een mooie bosrijke omgeving op landgoed Larenstein in Velp. Het duurzaam gebouwde pand beschikt over een grote zaal voor maximaal 180 gasten. Een ideale ruimte voor een zakelijk evenement, zoals een netwerkbijeenkomst, personeelsdag of (product)presentatie. Ook voor een training of workshopdag is het gebouw zeer geschikt en kan er in kleinere groepen worden uitgeweken naar de naastgelegen ruimtes. 

Faciliteiten

De zaal is uitegerust met licht- en geluidtechniek. De inzet van bijvoorbeeld een microfoon, headset, spotje of powerpoint- of videopresentatie op een groot beamerscherm is mogelijk.

Sfeerimpressie mogelijkheden

Catering

In de naastgelegen foyer kunnen de gasten worden ontvangen en een hapje en drankje nuttigen aan de bar. Tevens kan Studio26 de catering verzorgen, zoals een tussentijdse lunch of een borrel na afloop. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, van snelle bitterbal tot uitgebreid diner. 

Artistieke aankleding

Indien gewenst kan Studio26 uw zakelijke evenement aankleden met een dansante opening of afsluiting, een muzikaal intermezzo, een creatieve workshop of zingende obers. We leveren altijd maatwerk, passend bij uw evenement.

Bereikbaarheid

Studio26 ligt in Velp, vlakbij Arnhem, op slechts een paar minuten rijden vanaf de afslag op de A12. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook is Studio26 gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Prijzen

Arrangementsprijs 26 - 50 personen

€ 14,- pp

Arrangementsprijs 51 - 75 personen

€ 9,50 pp

Arrangementsprijs 76 - 100 personen

€ 8,- pp

Arrangementsprijs 101 - 125 personen

€ 7,- pp

Arrangementsprijs 126 - 150 personen

€ 6,75 pp

Arrangementsprijs 151 - 180 personen

€ 6,50 pp

Prijzen zijn exclusief btw.

De arrangementsprijs is inclusief zaalhuur, gebruik van faciliteiten en koffie/thee. Voor zakelijke evenementen met minder dan 26 personen, verwijzen wij u naar onze mogeljkheden voor het huren van vergaderruimte.

Indien u aanvullende wensen heeft, zoals artistieke aankleding of catering, maken wij graag een passende offerte.

Aanvraagformulier

Zie je mogelijkheden bij Studio26 voor jouw repetitie, voorstelling, vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor jou kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de datum, ruimtes, dagdelen, arrangementen en wensen. 

 
PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
AANVRAAG VERHUUR

Terug naar algemene pagina verhuur