Cursussen

We bieden een breed cursusprogramma op het gebied van dans, muziek, theater en circus voor leerlingen van alle leeftijden. Onze professionele vakdocenten verzorgen lessen op diverse locaties in Velp, Arnhem en Dieren. Bekijk hier ons cursusaanbod.

-- update n.a.v. Coronavirus --

De situatie en maatregelen omtrent het coronavirus hebben enorme gevolgen voor dat wat wij het liefste doen: dans-, muziek-, theater- en circuslessen geven met een geweldig docententeam. Ons doel is altijd om een plek te bieden waar je plezier kunt hebben, je talent kunt ontwikkelen, vrienden kunt maken en je passie met anderen kunt delen. 

Het is daarom een enorme teleurstelling dat we onze lessen binnen onze school voor podiumkunsten tijdelijk niet kunnen geven zoals je dat gewend bent. Maar wat een ontzettend lieve en hartverwarmende reacties hebben we de afgelopen week van onze leerlingen mogen ontvangen! Mensen die de contributie aan ons willen doneren, video's van dansende kinderen in de woonkamer en berichten van mensen die ons gewoon even een hart onder de riem willen steken. We zijn diep geraakt en enorm dankbaar! 

Steun Studio26, zeg je abonnement niet op
Alleen dankzij jullie steun kunnen we onze zzp-docenten blijven doorbetalen en ook als school blijven voortbestaan. We vragen je dan ook om ons te blijven steunen en je abonnement de komende tijd niet op te zeggen. Als iedereen dat wel zou doen, met de gedachte om op een later tijdstip wel weer terug te komen, dan is er straks geen school meer om bij terug te komen.. We hopen daarom dat je ons kunt blijven steunen om deze moeilijke tijd door te komen. 

Online lessen, en meer...!
Tot die tijd werken we er met ons docententeam heel hard aan om jou de mogelijkheid te geven je wekelijkse structuur en sociale contacten te behouden, incusief jouw dans-, muziek-, theater- of circusles van je eigen docent. Veel leuker en leerzamer toch, dan al die gratis onpersoonlijke YouTube video's?! En misschien komen er binnenkort nog veel meer leuke alternatieven bij, waar we al veel ideeën voor hebben. We zijn ook heel benieuwd naar jouw ideeën. Wat zou jij willen als alternatief?

Overmacht
Het tijdelijk moeten sluiten van onze school is een beslissing die door de overheid is genomen. Iedereen is vrij zijn abonnement op te zeggen, waarbij de gebruikelijke opzegtermijn geldt. We doen er alles aan om je onze lessen in een alternatieve vorm aan te bieden, op de best mogelijke manier die de situatie toelaat. 

We hopen op je begrip en steun!