Vergaderen

Studio26 ligt in een mooie bosrijke omgeving op landgoed Larenstein in Velp. Het duurzaam gebouwde pand beschikt over meerdere multifunctionele vergaderruimtes. Geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten van 3 tot 180 personen.

Faciliteiten
De multifunctionele vergaderruimtes variĆ«ren van 8 tot 300 m2. De ruimtes zijn ruim en licht van opzet. Het gebruik van vergadermaterialen zoals een flip-over of beamer is mogelijk.

Catering
In de naastgelegen foyer kunnen de gasten worden ontvangen en een hapje en drankje nuttigen aan de bar. Tevens kan Studio26 de catering verzorgen, zoals een tussentijdse lunch of een borrel na afloop. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, van snelle bitterbal tot uitgebreid diner. 

Artistieke aankleding
Indien gewenst kan Studio26 uw vergadering of bijeenkomst aankleden met een dansante opening of afsluiting, een muzikaal intermezzo, een creatieve workshop of zingende obers. We leveren altijd maatwerk, passend bij uw evenement.

Bereikbaarheid
Studio26 ligt in Velp, vlakbij Arnhem, op slechts een paar minuten rijden vanaf de afslag op de A12. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook is Studio26 gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Prijzen
Neem contact met ons op, dan bespreken wij uw wens en maken we graag een passende offerte.