Vergaderen

Studio26 ligt in een mooie bosrijke omgeving op landgoed Larenstein in Velp. Het duurzaam gebouwde pand beschikt over meerdere multifunctionele vergaderruimtes. Geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten van 3 tot 180 personen.

Faciliteiten

De multifunctionele vergaderruimtes variëren van 8 tot 300 m2. De ruimtes zijn ruim en licht van opzet. Het gebruik van vergadermaterialen zoals een flip-over of beamer is mogelijk.

Catering

In de naastgelegen foyer kunnen de gasten worden ontvangen en een hapje en drankje nuttigen aan de bar. Tevens kan Studio26 de catering verzorgen, zoals een tussentijdse lunch of een borrel na afloop. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, van snelle bitterbal tot uitgebreid diner. 

Artistieke aankleding

Indien gewenst kan Studio26 uw vergadering of bijeenkomst aankleden met een dansante opening of afsluiting, een muzikaal intermezzo, een creatieve workshop of zingende obers. We leveren altijd maatwerk, passend bij uw evenement.

Bereikbaarheid

Studio26 ligt in Velp, vlakbij Arnhem, op slechts een paar minuten rijden vanaf de afslag op de A12. Op het terrein is ruime, gratis parkeergelegenheid. Ook is Studio26 gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. 

Prijzen

Arrangementsprijs 5 - 8 personen

€ 23,- pp

Arrangementsprijs 9 - 15 personen

€ 16,50 pp

Arrangementsprijs 16 - 25 personen

€ 13,50 pp

Arrangementsprijs 26 - 50 personen

€ 14,- pp

Arrangementsprijs 51 - 75 personen

€ 9,50 pp

Arrangementsprijs 76 - 100 personen

€ 8,- pp

Arrangementsprijs 101 - 125 personen

€ 7,- pp

Arrangementsprijs 126 - 150 personen

€ 6,75 pp

Arrangementsprijs 151 - 180 personen

€ 6,50 pp

Prijzen zijn exclusief btw. 

De arrangementsprijs is inclusief de huur van de vergaderruimte, gebruik van faciliteiten en koffie/thee.

Indien u aanvullende wensen heeft, zoals artistieke aankleding of catering, maken wij graag een passende offerte.

Aanvraagformulier

Zie je mogelijkheden bij Studio26 voor jouw repetitie, voorstelling, vergadering of (bedrijfs)evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met jou op om jouw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor jou kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van de datum, ruimtes, dagdelen, arrangementen en wensen. 

 
PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
AANVRAAG VERHUUR

Terug naar algemene pagina verhuur