Schoolprojecten & Workshops voortgezet onderwijs

Een aantal middelbare scholen uit de regio zijn een nauw samenwerkingsverband aangegaan met Studio26 voor het verzorgen van kunst- en cultuur op school. Zo organiseert Studio26 jaarlijks interdisciplinaire projecten op het Beekdal lyceum, Maarten van Rossem en Olympus College in Arnhem. Workshops, structurele lessen of een eenmalige voorstelling of project - alles is mogelijk. We leveren altijd maatwerk op basis van de wensen van de school.

Project Romeo & Julia
Op het Beekdal lyceum doen elk najaar alle eerstejaars leerlingen mee aan het project Romeo & Julia. In dit project maken de leerlingen in één week een voorstelling over liefde. De school wordt omgebouwd tot Verona en in de voorstelling komen dans, spel en zang samen. Ook voor de andere onderbouwklassen is er elk voorjaar een project: ze leren alles over circus en werken toe naar een eindpresentatie. De circusact wordt ondersteund met dans en spel, zodat er een artistiek geheel ontstaat. 

Project Helden & schurken
Het jaarlijks project op het Maarten van Rossem is oorspronkelijk bedacht vanuit de maatschappelijke stage. Elk jaar maken alle tweedejaars leerlingen een voorstelling over wanneer je een held bent en wanneer een schurk. Het is een interdisciplinair project, waarin dans, muziek, video en decor samenkomen. Vanuit het project wordt ook een high tea georganiseerd voor ouderen in de wijk. 

Project Vrijheid
Ook op het Olympus College werken de tweedejaars leerlingen in één week tijd toe naar een voorstelling. Hun voorstelling gaat over vrijheid; over oorlog en over wat er met je gebeurt als je moet vluchten. Alle disciplines doen mee: dans, spel, muziek en beeldend. 

AANVRAAGFORMULIER

Heeft u interesse in één van bovenstaande projecten? Of heeft uw school een specifieke wens of thema en heeft u behoefte aan maatwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier. Na ontvangst nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen. Offertes worden altijd op maat gemaakt, afhankelijk van het aantal uren, dagen, klassen etc. 

 
PERSOONLIJKE GEGEVENS
 
AANVRAAG

 

327