FAQ

Leuk dat je meer informatie over de Grote Familieshow wilt! We verzamelden de meest gestelde vragen voor je en geven je graag de antwoorden waar je naar op zoek bent. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact op! >

Meer informatie over De Grote Familieshow

Vanaf 18 juli 2020 zijn er iedere zaterdagmiddag drie shows; om 10.30 uur, 13.00 uur en 15.30 uur >

In het Studio26 Theater op Landgoed Larenstein. Larensteinselaan 26-d, Velp >

Jazeker! De show is uitermate geschikt om met kinderen, familie en vrienden heen te gaan.

Tickets zijn verkrijgbaar via de webshop. Klik hieronder om direct tickets te reserveren voor:

TIP: Per zaterdag worden drie voorstellingen gespeeld; om 10.30, 13.00 en om 15.30 uur. Let er bij het boeken dus op dat je tickets voor de juiste voorstelling selecteerd!

Een kleinschalige maar wervelende en interactieve show met elementen uit dans, muziektheater, circus en spel. Kinderen staan centraal en worden als vanzelf onderdeel van de show. Gezeten aan lange tafels, geniet je van alles om je heen; van dansers, acteurs (en hele leuke liedjes!), tot een aerial acrobatics act, het rad van fortuin en natuurlijk de heerlijke hapjes van Kokkie. Wedden dat jullie het hier nog vaak over gaan hebben?

De Grote Familieshow duurt +- 1 uur en 15 minuten.

Deze innovatieve show is anders dan alles wat je ooit eerder hebt gezien of meegemaakt. Officiele pauzes zitten er dan ook niet in, officieuze pauzes, in de vorm van korte eetmomenten, wel. En ja, tijdens zo'n officieuze pauze kan, als het echt moet, best even een toiletbezoekje gepleegd worden.

De cast van De Grote Familieshow bestaat uit oa. een ensemble van eerstejaars studenten van de dansopleidingen Show en Urban van Rijn IJssel, diverse professionele acteurs en niemand minder dan Jacqueline Aronson in een van de hoofdrollen als Mini-ster van Fantastische Zaken! Jacqueline speelde eerder in musicals als Chicago, A Chorus Line en Fame.

Ondanks dat ze wat norsig over kan komen, is de Etiquetteheks zeker niet eng. Eerder een beetje zielig. En heel af en toe zelfs grappig. Maak je dus geen zorgen!

Natuurlijk, van harte welkom. Het Mini-sterie van Fantastische Zaken is de ideale gelegenheid om met al je vriendjes heen te gaan als je jarig bent! Een feestje dat iedereen zich nog lang zal heugen. Neem contact op voor meer informatie!

Ja hoor! Bij goed weer zijn er picknickmanden verkrijgbaar. Fijn een plekje op het landgoed uitzoeken om lekker te gaan picknicken! Ook worden er bij voldoende aanmeldingen (min. 10 kinderen) excursies georganiseerd waarbij je na afloop van de show onder begeleiding van de Larenstein boswachter uileballen gaat zoeken en pluizen, een rondleiding over het Landgoed van Fantastische Zaken krijgt, en je als je goed om je heen kijkt zélfs het huisje van de Etiquetteheks kunt ontdekken!

Een van de mooiste theaterlocaties van Gelderland is toch wel het kleinschalige Studio26 Theater. Gelegen tussen het groen van Landgoed Larenstein in Velp, kenmerkt dit theater zich door de unieke sfeer en de ruimtelijke ligging. Juist in deze coronatijd de perfecte locatie voor een kleinschalige maar grootse theatershow.

Ja. Gratis en voor de deur zelfs! Is de parkeerplaats vol? Dan kun je uitwijken naar de (gratis) parkeerplaats van van Hall Larenstein, op vijf minuten loopafstand van het Studio26 Theater.

Navigeer naar Larensteinselaan 26-d, Velp, ga Landgoed Larenstein op en volg de borden naar P2 / Studio26.

Let op: Vanaf de entree van Landgoed Larenstein aan de Larensteinseweg 26 in Velp is het nog ongeveer 500 meter tot aan het Studio26 Theater. 

We gaan er vanuit dat eenieder die voornemens is naar Studio26 te komen, zich aan de bij ons geldende richtlijnen houdt. Om onnodige vragen te voorkomen, willen we je erop attenderen dat het vooraf doorlezen van onze spelregels een verplicht onderdeel van onze triage is. Lees hier meer >

593