De Grote Familieshow

Geniet met het hele gezin van Het Mini-sterie van Fantastische Zaken. De Grote Familieshow is een wervelende en energieke theatershow met een culinair randje, voor kinderen van alle leeftijden (en hun ouders).

Met deze show brengt regisseuse Marleen van der Loo (bekend van musicals als Evita, Mamma Mia!, Footloose), verwondering, fantasie en spektakel naar het Studio26 Theater in Velp. Het Mini-sterie van Fantastische Zaken is een unieke en interactieve theatershow met energieke en grappige karakters, een hoofdrol voor actrice Jacqueline Aronson (bekend van musicals als Chicago, A Chorus Line, Fame) en culinaire verrassingselementen, bereid door een echte patissier! Geniet met familie en vrienden van een wervelende theaterbeleving die jullie niet snel zullen vergeten. 

► Hier ontdek je alles over De Grote Familieshow. 

De Grote Familieshow

Het Mini-sterie van Fantastische zaken

Het is feest in het Land van Fantastische Zaken. Nou ja, dat is de bedoeling... Voor het zover is moet de Knappe Professor, met behulp van Kokkie, alle ingrediënten voor een van zijn nieuwste wonderdrankjes vinden: een liefdeselixer, coole dansmoves en groenten en fruit. Daarbij moet Kokkie nog de nodige hapjes bereiden én moeten de aanwezige gasten van lekkers worden voorzien. 

De Grote Familieshow - Het ministerie van fantastische zaken

Interactieve, culinaire theatershow

Met deze show voor jong en oud, vol verrassende invloeden uit dans, muziektheater, circus en spel, brengt Studio26 verwondering, fantasie en spektakel naar Velp. Het Mini-sterie van Fantastische Zaken is een unieke en interactieve theatershow met culinaire verrassingselementen (bereid door een echte patissier!), die geschikt is voor de hele familie. Geniet van een wervelende theaterbeleving die je niet snel zult vergeten! 

587