Selectieklassen gevorderde leerlingen

Selectielessen zijn bedoeld voor gevorderde leerlingen die op een hoger niveau willen en kunnen dansen. De selectielessen zijn een verdieping van de techniek. Je volgt de lessen dus naast je reguliere les.

De docenten dagen jou uit om jouw techniek naar een hoger niveau te brengen. Natuurlijk blijft plezier in deze les voorop staan! Voor de selectieklassen klassiek ballet kun je vanaf 7-jarige leeftijd worden gevraagd door je docent. Vanaf selectie klassiek 4 wordt er aandacht besteed aan spitzentechniek. Het aanschaffen van spitzen is hierbij verplicht! Leerlingen ontvangen hier in de les meer informatie over.
Voor de selectieklassen jazz en hiphop kun je gevraagd worden vanaf 8 jaar.

Locatie selectielessen

De selectielessen worden gegeven op de locaties Studio26 Velp. Wil je liever selectieles volgen op één van onze locaties in Arnhem? Geef dan aan dat je hier interesse voor hebt; bij voldoende aanmeldingen starten ook daar selectielessen. 

► Wil jij uitgedaagd worden en kijken of je nog een stapje hoger kunt dansen? Volg dan eens een gratis proefles van een selectieles om te ervaren of het iets voor jou is! In overleg met de docent wordt gekeken in welke groep je het beste zou passen, afhankelijk van jouw niveau en fysieke mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht