DSC_2405
Studio26 Velp
Studio26 Velp
Studio26 Velp
DSC_2433
DSC_2435
DSC_2381
DSC_2388
DSC_2389

Studio26 Velp
Larensteinselaan 26-d
6882 CT, Velp

Routebeschrijving

Studio26 Velp

Larensteinselaan 26-d
6882 CT, Velp

In 2015 liet Studio26 een eigen pand bouwen op een unieke locatie op landgoed Larenstein in Velp. Een duurzaam gebouw van 1200 m2 met veel faciliteiten. Naast het kantoor zijn er in het pand twee dansstudio's, drie muziekstudio's, een theaterzaal voor circa 200 bezoekers, een winkel met danskleding, een foyer, multifunctionele ruimtes en diverse kantoor- en vergaderruimtes gehuisvest.

"Van harte gefeliciteerd met jullie nieuwe locatie. Ik heb respect voor jullie volhardendheid. Jullie verdienen deze mooie locatie. Fijn dat het allemaal gelukt is en ik wens jullie heel veel plezier en succes met jullie studio." - Hein de Gooijer, oud-voorzitter CDA fractie  
 

Bereikbaarheid
Het pand van Studio26 bevindt zich op landgoed Larenstein aan de Larensteinselaan. Wanneer je het parkeerterrein van landgoed Larenstein oprijdt, rijd je rechtdoor tot de t-splitsing voor het gebouw van Helicon mbo-opleidingen. Bij de t-splitsing sla je linksaf; het parkeerterrein van Studio26 bevindt zich aan de rechterkant. Hier kan men gratis parkeren. Ook is het pand goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Buslijn 1, 29
Arnhemse straatweg in Velp, uitstappen halte Nordlaan. Van daaruit bij de stoplichten rechtsaf, de Nordlaan in. Nadat je het spoor over bent gegaan, vind je na de bocht aan de rechterkant het parkeerterrein van landgoed Larenstein. Op het parkeerterrein rechtdoor lopen, bij de t-splitsing linksaf en de eerste rechts. Je loopt nu recht tegen het gebouw van Studio26 aan.

Buslijn 26, 27, 43
Waterstraat in Velp, uitstappen Graaf Gerhardstraat. Van daaruit voor de Shell benzinepomp rechtsaf de Larensteinselaan in. Aan de linkerkant vind je het parkeerterrein van landgoed Larenstein. Op het parkeerterrein rechtdoor lopen, bij de t-splitsing linksaf en de eerste rechts. Je loopt nu recht tegen het gebouw van Studio26 aan.