Urban dansers Studio26 te zien voor breakdance show The Ruggeds

ARNHEM – op 16 november aanstaande is breakdance collectief The Ruggeds uit Eindhoven te zien in het Arnhemse Stadstheater. Studenten van de urban dansopleiding en breakdance leerlingen van Luuk zijn te zien in het voorprogramma van hun show. Lees hier meer!

Over The Ruggeds

Breakdance collectief The Ruggeds komt naar Arnhem! Hun aanstekelijke mix van muziek, acrobatiek, humor en dans brengt de hyperactieve achtkoppige Bboy-crew naar alle uithoeken van de planeet – van de prestigieuze tv-danscompetitie World Of Dance in Hollywood tot reclames, grote dance-events wereldwijd en shows van Rita Ora en Justin Bieber. Hun bijzondere, kleurrijke breakdance-show Between Us, die zich tevens door andere dansstijlen en -theater laat beïnvloeden, is rauw en ongepolijst, maar bovenal lekker ruig.

Between Us

Met Between Us zullen ze Stadstheater op 16 november aanstaande laten zien wat ze in huis hebben. Studenten van de urban dansopleiding van Rijn IJssel én de breakdance leerlingen uit de les op vrijdag van Luuk zijn vooraf te zien. Bekijk de trailer van de voorstelling:

Wat, wanneer, waar?

Wat: Breakdance-show ‘Between Us’ van de Ruggeds
Wanneer: Zaterdag 16 november
Waar: Musis & Stadstheater Arnhem
Voorprogramma: 19.30-19.45 uur
Start show: 20.15 uur
Tickets: Verkrijgbaar via de site van Stadstheater Arnhem >

372