Breakdance vanaf 8 jaar

Breakdance is eind jaren '70, begin jaren '80 ontstaan in de zwarte achterstandswijken in New York. Dj's in die tijd begonnen draaitafels en een mixer te gebruiken om zo de break van een nummer eindeloos door te laten draaien. En zo is ook de naam breakdance ontstaan. De dansstijl is een combinatie van acrobatiek en improvisatie en bevat bewegingen uit onder andere traditionele Afrikaanse dans, Chinese vechtsporten en de Braziliaanse vechtsport capoeira.

Wat leer je bij breakdance?

In de breakdance lessen ga je onder begeleiding van onze ervaren docenten flink oefenen op lenigheid, kracht, conditie en doorzettingsvermogen. Je zult geholpen worden om onder andere de bewegingen als de sixstep, de snake, de turtle, de windmill of de backspin onder de knie krijgen. In onze lessen wordt breakdance voornamelijk gedanst op hiphop- en R&B muziek.

Afhankelijk van jouw leeftijd en niveau word je ingedeeld in een groep die bij jou past.

Locatie

De breakdance lessen worden gegeven op de locaties Studio26 Velp. Wil je liever breakdance volgen op één van onze locaties in Arnhem? Geef je dan op; bij voldoende aanmeldingen start ook daar de les breakdance. 

► Wil je eens proberen of urban breakdance iets voor jou is? Volg dan een gratis proefles breakdance!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht