26 jaar Studio26! Stay tuned...

VELP – We kondigden het al aan; het aankomende seizoen is reden voor feest. We bestaan namelijk 26 jaar! Waar andere organisaties er voor kiezen om hun 25 jarig jubileum te vieren, kiezen wij er voor om juist ons 26 jarig bestaan te vieren. 26 is het nieuwe 25! Lees hier meer!

Kickoff 26ste seizoen middels succesvolle Openhuisweek

We startten dit 26ste seizoen met een waanzinnige Openhuisweek. Middels borden door de gemeente Rheden en flyers door heel Arnhem, nodigden we iedereen uit om te komen snuffelen aan ons cursusaanbod op onze locaties in Velp, Arnhem, Dieren en Rheden. En daar gaven flink wat mensen gehoor aan! Ruim 750 bezoekers deden tijdens de Openhuisweek mee aan een gratis proefles of kwamen kennis maken en genieten van een kopje koffie of thee op een van onze locaties.

Wat staat er dit seizoen nog meer te gebeuren?

Er staan flink wat toffe events op het program dit seizoen. Naast de jaarlijkse dinnershow in december, Dinnershow Goud Christmas Special, zijn we achter de schermen druk bezig met de voorbereidingen voor iets heel tofs. Wat precies, dat vertellen we je gauw! Hou onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten..

372