Studio26 gaat haar 26ste seizoen in. Stay tuned!

VELP – Het aankomende seizoen is reden voor feest. We bestaan namelijk 26 jaar! Waar andere organisaties er voor kiezen om hun zilveren jubileum te vieren, kiezen wij er in verband met onze naam voor om juist dit jaar uit te lichten. Lees hier meer!

26 jaar Studio26!

In een kwart eeuw is er flink wat veranderd. Muren vielen, anderen werden juist weer opgetrokken. Valuta’s verdwenen en de Euro deed zijn intrede. De mobiele telefoon werd een gegeven en de smartphone werd vast onderdeel van ons bestaan. En dus is het helemaal niet zo vreemd dat een kleine dansschool uit Velp in een kwart eeuw uit kon groeien tot de organisatie die het nu is. Wil je meer weten over de geschiedenis van Studio26? Klik hier voor meer info >

Natuurlijk willen we dit met jullie vieren. Onze achterban is altijd groeiende en we vinden het fantastisch dat we inmiddels de tweede generatie; de kinderen van onze (oud)leerlingen, mogen verwelkomen in onze lessen. Hoe we precies invulling gaan geven aan ons 26 jarig bestaan houden we nog even geheim, maar dat er toffe dingen staan te gebeuren is een ding dat zeker is!

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste meer weten? Hou onze facebookpagina in de gaten en raadpleeg regelmatig de website voor meer informatie. Ook handig, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

372