Openhuisweek 2019 drukbezocht. Bekijk de foto's!

VELP - Eens per jaar gooien we de deuren van al onze locaties open voor onze traditionele Openhuisweek. Tijdens dit evenement kan iedereen kennismaken met de docenten, snuffelen aan het cursusaanbod en de Studio26-sfeer komen proeven tijdens de groepslessen. De Openhuisweek 2019 was een groot succes. Lees hier meer!
 

Over de Openhuisweek

Sinds jaar en dag gooien we aan de start van het nieuwe seizoen de deuren van alle Studio26 locaties open. Op deze manier kan iedereen die wil, kennis maken met onze organisatie, het lesaanbod én natuurlijk met de mensen die die lessen geven; onze toppers van docenten! Ook dit jaar kwam er weer waanzinnig veel publiek op onze Openhuisweek af waardoor we inmiddels weer een aantal nieuwe leerlingen hebben mogen verwelkomen.

Onze huisfotograaf gespot?

Was je afgelopen week aanwezig en heb je onze huisfotograaf Gerrit Bakker gespot? Hij jou wellicht ook! Bekijk hier de foto's die Gerrit tijdens de Openhuisweek 2019 maakte tijdens de cursussen Toneel, Afrodance, Hiphop, Streetdance of Show.

Openhuisweek gemist maar toch een proefles volgen?

Heb je de Openhuisweek 2019 gemist? Geen stress. Hier kun je alsnog een vrijblijvende proefles aanvragen. Op deze manier kun je altijd eerst even kennismaken met een cursus, voor je je uiteindelijke beslissing maakt. Ook voor individuele cursussen (zoals bijvoorbeeld voor muzieklessen) kun je een introductieles aanvragen. Je bent van harte welkom!

372