Musical vanaf 6 jaar

De cursus Musical bestaat uit drie disciplines: acteeroefeningen, dans en zangopdrachten. Tijdens musical wordt er gewerkt aan samenspel, ruimtegebruik, tekstinterpretatie, presentatie en concentratie. Naast interactie en samenwerken in de groep is ook persoonlijke aandacht en individuele groei een belangrijker pijler bij deze cursus. Er wordt veel ruimte gegeven aan de expressiviteit en verbeeldingskracht van de cursisten. De cursisten werken aan de drie disciplines wat uiteindelijk leidt tot een eindproduct in de theaterzaal van Studio26.

Studio26 en musical

De afgelopen jaren heeft Studio26 diverse grote en kleine musical producties op de planken gezet. In de grote zaal van de Arnhemse schouwburg speelden honderden acteurs, zangers en dansers in de voorstellingen Sjakie en de chocoladefabriek, Pippi Langkous, Narnia - betoverde land achter de kast, Pinokkio, Chitty chitty beng beng, Robin Hood en de Koning & ik. Ook werden er kleinere producties neergezet in ondere het Posttheater, Theater aan de Rijn in Arnhem en in eigen huis. 

Locatie

De lessen musical worden gegeven op de locatie Studio26 Velp.

► Wil je eens proberen of musical iets voor jou is? Volg dan een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht