Peuterdans 2,5 - 4 jaar

In de lessen peuterdans wordt de kinderen de beginselen van de dans bijgebracht. Het kind wordt geboeid en gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontplooien. Rennen, springen, rollen, kruipen, vallen en weer opstaan… Een peuter ontdekt de wereld om zich heen en is daarbij constant in beweging.

Door middel van vrij bewegen en eenvoudige bewegingsopdrachten ontdekt het kind zijn lichaam, de ruimte om zich heen en zijn emoties. Het is tegelijkertijd bezig met het ontwikkelen van zijn grove en fijne motoriek, muzikaliteit, richtingsgevoel en ritmegevoel. Korte oefeningen worden gecreëerd vanuit de begrippen durf, fantasie, expressie, creativiteit, concentratie, samenspel, houding en plezier. En dat allemaal samen met papa of mama, want die mag de hele les lekker meedansen!

De les is geschikt voor jongens en meisjes van 2,5 tot 4 jaar. Omdat de kinderen nog erg jong en soms wispelturig zijn, is het bij deze cursus mogelijk om per maand op te zeggen. Net te oud voor peuterdans? Kijk eens naar kleuterdans

Locatie peuterdans

De lessen peuterdans worden gegeven op de locatie Studio26 Velp. Wil je liever peuterdans volgen op één van onze andere locaties? Geef je dan op; bij voldoende aanmeldingen start ook daar de les peuterdans.

► Vraag nu een gratis proefles peuterdans aan!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht