Coaching alle leeftijden

Volg je lessen bij Studio26 en ga je binnenkort auditie doen voor een talentenjacht, vooropleiding dans of mbo- of hbo-dansopleiding? Dan is persoonlijke coaching wellicht wat voor jou.

Over de coach

De coaching wordt gegeven door Mariët Andringa. Na haar afstuderen aan de dansacademie, startte Mariët haar carriere als klassiek/modern danseres bij Introdans. Na bijna 10 jaar verbonden te zijn geweest aan dit professionele dansgezelschap, vervolgde ze haar weg als docent. Zo was 21 jaar lang verbonden als docent en mentor aan de dansacademie van ArtEZ. Inmiddels heeft zij de overstap gemaakt naar het mbo-dansonderwijs en is ze sinds een aantal jaar coördinator van mbo-dansopleiding Show Allround en de vooropleiding dans. Door haar jarenlange ervaring is ze gespecialiseerd in verschillende techniekvakken, waaronder klassiek ballet en spitzentechniek. Tevens is Mariët professioneel mindset coach.

Hulpvraag

Mariët is dan ook de perfecte coach om jou te helpen bij de voorbereiding van bijvoorbeeld je auditie omtrent je uitstraling, presentatie, flexibiliteit, het oefenen van je solo, het maken van een choreografie of extra verdieping in bijvoorbeeld spitzentechniek of andere dingen waar je nog graag aan zou willen werken. 

Coachingsessie

De coaching wordt gegeven in sessies van 30 minuten en is te boeken via het proeflesformulier. Je kunt één of meerdere sessies boeken. Tijdens de eerste sessie kun je jouw hulpvraag met Mariët bespreken en samen bepalen hoeveel vervolgsessies er eventueel nodig zijn om aan jouw persoonlijke leerdoel of hulpvraag te werken. De coaching wordt gegeven op locatie Studio26 Velp

► Wil je eens proberen of coaching iets voor jou is? Volg dan een proefles.
N.B. In tegenstelling tot andere (groeps)danslessen is deze proefles niet gratis. Het betreft hier privélessen en het normale tarief geldt zoals hieronder vermeld.

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht