We gaan bijna weer beginnen. Wat moet je weten?

VELP – De basisscholen in de regio zijn weer begonnen en op maandag 2 september aanstaande starten ook onze lessen weer. Wat moet je echt even weten? Lees hier meer over het aankomende seizoen en het nieuwe rooster!

Met de vakantie vers in het collectief geheugen, is het voor sommigen even schakelen. Wanneer start de balletles van Fleur ook al weer? Waarom is Sam ingedeeld in een 8+ groep met freerun terwijl hij pas in oktober 8 wordt? Wat moet Zoë aan naar haar eerste circusles? Om de boel weer op de rit te krijgen maakten we een lijstje van vragen die we het meest hoorden.

Waar kan ik het nieuwe rooster vinden?

Klik hier voor meer informatie over de roosters en de vakantiedagen of download direct:

Mijn kind is ingedeeld in groep A. maar haar vriendinnetje zit in groep B. Kan ze nog switchen?

Bij de indeling van de groepen houden de docenten rekening met het niveau en de leeftijd van de kinderen. Daarbij proberen we zoveel mogelijk tegemoet te komen aan wensen wat betreft samen lessen met vriendjes of vriendinnetjes. Switchen van groep kan, maar onder voorbehoud van bovenstaande. Toch even weten wat de mogelijkheden zijn? Stuur een mail naar onze administratie. Zij zullen bekijken wat er mogelijk is, de wijziging verwerken en je een bevestiging mailen.

De leeftijd van de groep waarin mijn kind is ingedeeld komt niet overeen met de leeftijd van mijn kind. Kunnen we dit nog wijzigen?

Ja natuurlijk kan dat! En ook halverwege het jaar kan dat nog. Stuur even een een mailtje naar de administratie. Zij zullen de wijziging verwerken en je een bevestiging mailen.

Wanneer starten de lessen weer?

We verwachten iedereen weer op maandag 2 september!

Kan ik een proefles komen volgen?

Uiteraard. Je bent van harte welkom! Ook leuk: in de week van 2 september hebben we open huis en hoef je je vooraf niet aan te melden voor een gratis proefles. Lees hier meer over de openhuisweek.

Heb jij een vraag en staat het antwoord niet in het rijtje hierboven, neem dan gerust contact op. We zien iedereen graag weer op maandag 2 september. Tot dan!

372