Save the date(s): Zet de Openhuisweek 2019 vast in je agenda!

VELP - De eerste week van september is het bij Studio26 tijd voor Open Huis. Een week lang gooien we de deuren van al onze locaties in Velp, Arnhem-Noord en Dieren open en is iedereen welkom om kennis te maken en/of mee te doen tijdens de groepslessen. De datum voor de Openhuisweek 2019 is bekend. Save the date(s)!

Over de Openhuisweek

Ieder jaar organiseren we een Openhuisweek waarin iedereen die interesse heeft, welkom is om kennis te komen maken. Tijdens deze week kun je, zonder dat je je vooraf in hoeft te schrijven, meedoen aan onze groeplessen. Deelname is vrijblijvend en verplicht je tot helemaal niets. De Openhuisweek is dit jaar van 2 tot en met 7 september op de locaties Velp, Arnhem-Noord en Dieren. Zet deze data vast in je agenda!

Welke lessen kun je volgen?

Altijd al circuslessen willen volgen of ben je juist ontzettend nieuwsgierig naar een les moderne dans? Alle groepslessen zijn in deze week open om je bij aan te sluiten. Je kunt aansluiten bij de lessen dans, theater en circus, freerunning of luchtacrobatiek en de cursus Muziek op Schoot

En welke lessen juist niet?

De individuele cursussen (zoals bijvoorbeeld muziekles of zangles) doen niet mee aan de Openhuisweek. Zou je hier een introductieles voor willen? Klik hier voor meer informatie over de individuele cursussen.

372