Scholenprojecten Beekdal Lyceum en Olympus College in Arnhem van start!

ARNHEM – Met regelmaat ondersteunen we basis- en middelbare scholen in de regio door scholenprojecten te verzorgen op het gebied van kunsteducatie. Deze week starten zowel het Beekdal Lyceum als het Olympus College in Arnhem met een scholenproject. Lees er hier meer over.

Over kunsteducatie

Vanuit onze expertise op het gebied van lesgeven en het organiseren van voorstellingen en projecten, zetten we ons in voor de kunsteducatie en talentontwikkeling in het basis- en voortgezet onderwijs. Meer weten over scholenprojecten en kunsteducatie? Klik hier >

Project Romeo & Julia

Op het Beekdal lyceum doen de leerlingen deze week mee aan het project Romeo & Julia. In dit project maken de leerlingen in één week een voorstelling over liefde. De school wordt omgebouwd tot Verona en in de voorstelling komen dans, spel en zang samen.

Project Vrijheid

Op het Olympus College werken leerlingen in één week tijd toe naar een voorstelling. Hun voorstelling gaat over vrijheid; over oorlog en over wat er met je gebeurt als je moet vluchten. Alle disciplines doen mee: dans, spel, muziek en beeldend.

372