Leerlingen vooropleiding dans naar Duitsland

VELP/DORTMUND - Van 1 t/m 3 februari zullen leerlingen van de vooropleiding dans als onderdeel van een uitwisselingsproject aanwezig zijn bij het Get On Stage festival in Dortmund. Lees verder.

In de eerste week van dit jaar waren een aantal Duitse leerlingen van dansgroep LAG Tanz NRW uit Dortmund bij Studio26 te gast voor het eerste deel van de uitwisseling. In samenwerking met Stichting Kunst in Beweging en onder begeleiding van choreograaf Tushar Changoer zijn zowel de Duitse als Nederlandse leerlingen aan de slag gegaan met de opnamen van een dansvideo met als thema 'Urban Spaces'. Deze korte dansfilm zal tijdens het festival in première gaan. Nieuwsgierig? Check de sneak preview hier.

Vooropleiding dans
De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf circa 10 jaar. De unieke samenwerking en de uitwisseling heeft als doel de talenten van de leerlingen verder te ontplooien en hun internationale horizon te verbreden. 

Wil je meer weten over de vooropleiding dans? Kijk dan hier. Voor de audities voor seizoen 2019-2020, hou onze website en Facebookpagina in de gaten!

372