District26 en Masterclass waren te zien op AMZAF Young Talent Festival 2019

ROSENDAEL - Afgelopen weekend konden liefhebbers van podiumkunst hun hart ophalen tijdens AMZAF Young Talent Festival. Onze Masterclass en Danscrew District26 waren dit jaar onderdeel van de line up. Lees hier meer over het festival en bekijk filmpjes van de optredens!

Over AMZAF

Op AMZAF Young Talent Festival tref je ieder jaar weer gloednieuwe beloftes aan in een fantastisch mooie setting. Zo'n driehonderd artiesten worden geselecteerd om één van de vijf bijzondere podia te bestijgen. Elk discipline heeft een eigen podium. Natuurlijk is er ook aan eten en drinken gedacht. De ongedwongen sfeer tijdens de optredens, het lekkere eten en de prachtige omgeving maken van AMZAF een onvergetelijke avond.

Optreden Urban Danscrew District26

De energieke meiden van danscrew District26 trainen iedere week samen met hun coaches Vera en Chayennah aan hun urban dansskills. Met grote regelmaat doet het team mee aan wedstrijden. En dit jaar mochten de meiden ook een optreden op AMZAF verzorgen! Bekijk hier een stuk van hun optreden:

Classic Contemporary optreden vooropleiding dans Masterclass

De vooropleiding dans is een dansprogramma voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen vanaf ongeveer 10 jaar. Onder intensieve begeleiding van hun coaches werken de meiden wekelijks aan de ontwikkeling van hun persoonlijke danstalent. Deze lessen worden aangevuld met optredens op diverse evenementen. Bekijk hieronder een stuk van het optreden:

Enthousiast

Ben jij naar aanleiding van het zien van deze optredens enthousiast geworden en zou jij volgend jaar ook op een echt podium willen optreden? Klik hier voor informatie over Urban danscrew District26. Tip: Schrijf je vast in voor de audities van aankomend seizoen! Klik hier voor meer informatie over de vooropleidingstraject Masterclass.

372