Dinnershow Christmas Special is begin december terug in Arnhem en Duiven!

ARNHEM/DUIVEN - In december is het weer tijd voor de Christmas Special van Dinnershow Goud. Onder het genot van een viergangenmenu kunnen gasten genieten van een show vol dans, entertainment en live zang in een intieme en feestelijk setting. Ook dit jaar is weer te zien waar de unieke samenwerking tussen onder andere Rijn IJssel en het bedrijfsleven toe in staat is. Lees verder ►

Aan de Christmas Special van Dinnershow Goud werken circa 150 studenten van verschillende opleidingen van Rijn IJssel mee. De artistieke leiding en productie van het entertainment wordt verzorgd door Studio26 dat vele regionale, nationale en internationale artistieke evenementen op haar naam heeft staan. Alles rondom de horeca en het diner wordt verzorgd door Vakschool Wageningen. 

In 2009 initieerde Hanneke van der Weele, directeur bij Studio26, podium voor creatieve industrie uit Velp, de eerste editie van Dinnershow Goud. Inmiddels is dit jaarlijks terugkerende evenement uitgegroeid tot een hoogwaardige en gezamenlijke productie van Studio26 en studenten van Rijn IJssel Creatieve Industrie en Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Gezamenlijk maakten ze zich hard voor een slimme samenwerking tussen het onderwijs en het bedrijfsleven en dit resulteerde in een jaarlijks terugkerend evenement op diverse locaties in Gelderland. 

Van 6 t/m 9 december is de Christmas Special te bewonderen in Arnhem aan de Tivolilaan 10 – Rijn IJssel ENKA-campus, gebouw de Witte Villa. Vervolgens verplaatst de show zich van 12 t/m 15 december naar de Remigiusplein 9 in Duiven – De Ogtent. 

Klik hier voor meer informatie over Dinnershow Goud Christmas Special

Locatie 6 t/m 9 december: Rijn IJssel ENKA-campus Witte Villa - Tivolilaan 10 ► tickets hier!
Locatie 12 t/m 15 december: De Ogtent - Remigiusplein 9 Duiven ► tickets hier!


De video van 2021 was een theatershow vanwege de corona maatregelen. Dit jaar is het weer een volwaardige Dinnershow. 

372