Dinnershow Goud Christmas Special

Kom genieten van een avond vol zang, dans en musical, gecombineerd met een volledig verzorgd viergangenmenu tijdens de Dinnershow Goud Christmas Special.

► Nog meer weten? Alle informatie vind je op www.dinnershowgoud.nl

Dinnershow Goud Christmas Special Studio26

Over Dinnershow Goud Christmas Special

De perfecte combinatie van een sterke samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs; dát is Dinnershow Goud Christmas Special. Een laagdrempelig event dat we jaarlijks organiseren. Lees meer >

Dinnershow Goud Christmas Special Studio26

Viergangenmenu

Tijdens de spetterende show kun je genieten van een viergangenmenu samengesteld door Rijn IJssel Vakschool Wageningen. Dit menu staat natuurlijk in december in het teken van kerst. 

Urban

Tickets & data

Voor €51,- per persoon (excl. reserveringskosten, inclusief dranken) kun je genieten van een viergangenverrassingsmenu en een spetterende show in Arnhem. Voor €45,- per persoon in Duiven (exclusief reserveringskosten en dranken). De shows vinden plaats op 6 t/m 9 december in Arnhem (ENKA gebouw Rijn IJssel) en 12 t/m 15 december in Duiven (De Ogtent). Tickets voor Duiven zijn verkrijgbaar via De Ogtent in Duiven en voor Arnhem zijn hier verkrijgbaar. 

Dinnershow Goud Christmas Special Studio26

Arrangementen

Dinnershow Goud Christmas Special is dé gelegenheid om met collega's of zakenrelaties een verzorgde avond uit te beleven. Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of een arrangement op maat!

361