Datum Studio26 Muziekcafé 2019 bekend. Zet hem vast in je agenda!

VELP – De data voor Muziekcafé 2019 zijn bekend, zet ze vast in je agenda! Drie avonden lang verzorgen leerlingen van de muziekcursussen van Studio26 sfeervolle optredens die voor iedereen vrij toegankelijk zijn. Onder het genot van een drankje, koffie of thee kun je genieten van verrassende muzikale optredens in onze sfeervolle foyer. Lees meer.

Over het Studio26 Muziekcafé

Het Studio26 Muziekcafé is een jaarlijks terugkerend, laagdrempelig en gezellig event waarbij we de bar een week lang ‘s avonds open gooien en je onder het genot van een drankje in ontspannen sfeer kunt genieten van muzikale optredens. Want als je lest bij Studio26, mag je natuurlijk laten zien wat je in huis hebt. Als je durft, dat is. En anders les je gewoon nog even door en probeer je het het de keer daarop. We organiseren namelijk diverse edities van dit evenement. Je mag voor het Muziekcafé al je vrienden, je opa, oma, broers en zussen én natuurlijk je ouders uitnodigen. Je mag eigenlijk gewoon iedereen uitnodigen die je maar kunt bedenken, áls ze maar fan van je zijn en van muziek houden.

Sfeerimpressie

Ook afgelopen jaar kregen cursisten de kans om te shinen op het podium in onze foyer. Huisfotograaf Gerrit Bakker was aanwezig en legde de sfeer vast. Bekijk hier de beelden van vorige edities van Muziekcafé >

Wie, Wat, Waar?

Wat: Studio26 Muziekcafé
Wanneer: 26 t/m 28 november 2019 19:00-20:00 uur
Waar: Foyer Studio26, Larensteinselaan 26-d, Velp
Entree: Gratis

372