Nagenieten van optredens Studio26 Muziekcafé met deze sfeervolle foto’s

VELP - Ook dit jaar mochten cursisten van de muziekcursussen van Studio26 hun kunnen laten zien tijdens het Muziekcafé in onze foyer. Bekijk hier de beelden!

Over het Muziekcafé
Het Studio26 Muziekcafé is een jaarlijks terugkerend, laagdrempelig en gezellig event waarbij we de bar een week lang ‘s avonds open gooien en je onder het genot van een drankje in ontspannen sfeer kunt genieten van muzikale optredens. Want als je lest bij Studio26 mag je aan het einde van het lesjaar laten zien wat je in huis hebt. Als je durft, natuurlijk. Anders les je gewoon nog een jaartje door en probeer je het het jaar daarop. Je mag voor het Muziekcafé al je vrienden, je opa, oma, broers en zussen én natuurlijk je ouders uitnodigen.

Foto’s
Ook dit jaar kregen cursisten de kans om te shinen op het podium in onze foyer. Huisfotograaf Gerrit Bakker was aanwezig en legde de sfeer vast in een prachtige fotoreeks. Bekijk alle foto’s hier >

Meedoen
Ben jij enthousiast geworden en zou je ook les willen nemen in bijvoorbeeld drums, gitaar, viool of zang zodat je volgend jaar kun performen tijdens het Studio26 Muziekcafé?

Naar het cursusaanbod muziek > 

372