Cursussen Songwriting, Kampvuur Gitaar en Bucket Drumming stromen langzaam vol

VELP – Met volgend jaar alweer 26 jaar op de teller is het voor ons een sport om haar cursusaanbod fris en verrassend te houden. De nieuwe korte groepscursussen Songwriting, Kampvuur Gitaar en Bucket Drumming vallen zéker in de categorie verrassend en nieuw. Lees er meer over!

Maar wat maakt deze cursussen anders dan de reguliere groep cursussen? Tessa Kleijn, coördinator van de cursussen van Studio26 weet er meer over. Tessa:

“Bij Studio26 bieden we groepscursussen en individuele cursussen op het gebied van dans, muziek, theater en circus aan. Naast de reguliere groepscursussen vinden we het gaaf om regelmatig nieuwe cursussen te lanceren. We merken dat onze cursisten dit echt heel erg kunnen waarderen én het houdt onszelf natuurlijk lekker scherp! Begin mei starten we met drie nieuwe cursussen. We wilden korte, beknopte cursussen lanceren waarin mensen concrete handvatten aangereikt krijgen om zelf mee aan de slag te gaan.

De cursus Kampvuur Gitaar is hier een mooi voorbeeld van; in acht lessen leer je alles wat je nodig hebt om zo ongeveer ieder popliedje mee te kunnen spelen van de zomer bij het kampvuur met je vrienden. Ook Bucket Drumming is tof omdat het je aanzet tot ‘omdenken’; geen drumstel in de buurt? Geen probleem! Ook uit een simpele emmer vallen waanzinnig veel geluiden te halen!

Tot slot is de cursus Songwriting echt een aanrader voor jonge, ambitieuze singer-songwriters in de dop. Onder begeleiding van professional Roosmarijn Tueter leer je welke tools je tot je beschikking hebt en hoe je deze optimaal in kunt zetten bij het maken van je eigen songs.”

Wat: Cursus Kampvuur Gitaar, Bucket Drumming en/of Songwriting
Wanneer: Eind mei tot en met juni 2019
Locatie: Larensteinselaan 26D Velp
Kosten: 125,- voor 8 lessen van 60 minuten

Meer informatie over Kampvuur Gitaar, Bucket Drumming of Songwriting kun je hier vinden.

372