Manuels Chantal_DSC4941 web

Chantal Manuels

team management / HR

Chantal Manuels volgde diverse studies en behaalde meerdere diploma's: op het gebied van podiumkunsten volgde zij de studie Docent Dans aan ArtEZ in Arnhem, behaalde haar lesbevoegdheid aan de Pabo aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en verdiepte zich in communicatie met de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en tot slot een master International Business Communication aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studies deed zij ervaring op in het buitenland door stage te lopen op Curacao en een minor marketing te volgen aan de Universidad de Granada in Spanje. 

Tijdens haar studies was Chantal werkzaam bij Studio26 (toen nog AtelierVelp) als dansdocent en gaf zij de lessen kleuterdans, kinderdans, klassiek ballet, streetdance en hiphop. Ook speelde ze een aantal jaar bij jeugdtheatergezelschap De vliegende speeldoos, werkte ze als freelance tekstschrijver en websiteco√∂rdinator op diverse plekken. 

Na 10 jaar werkzaam te zijn geweest als dansdocent vond Chantal het tijd worden om de stap te maken van de artistiek-uitvoerende kant naar de meer zakelijk-strategische kant. Van 2014 tot 2018 is zij dan ook fulltime werkzaam op het kantoor van Studio26, waarbij zij uiteindelijk vanuit haar functie als team manager het team aanstuurde. In 2018 startte Chantal haar eigen bedrijf Concept C, van waaruit ze nog altijd betrokken is bij Studio26 en de directie ondersteunt in zaken als strategie, bedrijfsvoering, innovatie, marketing en curriculumontwikkeling van de mbo-opleidingen Artiest Dans show en Artiest Dans urban