Muziektheater vanaf 8 jaar

Muziektheater is een gecombineerde cursus van twee disciplines: toneel- en zangles. Je hebt 45 minuten zangles in groepsverband en een uur toneelles. In de toneellessen krijg je leuke acteeroefeningen en toneelopdrachten, waarin wordt gewerkt aan improvisatievermogen, samenspel, ruimtegebruik, tekstinterpretatie, presentatie en concentratie. Aan de hand van theaterspelletjes, verhalen en muziek leer je verschillende rollen, emoties, verhalen en situaties spelen. Spelenderwijs ontdek je het podium. In de zanglessen leer je uiteraard je stem goed te gebruiken, je techniek te verbeteren en werk je aan je zangvoordracht. Spelplezier staat voorop en de expressiviteit en de verbeeldingskracht van de kinderen krijgen volop de ruimte.

Studio26 en muziektheater

De afgelopen jaren heeft Studio26 diverse grote en kleine theaterproducties op de planken gezet. In de grote zaal van de Arnhemse schouwburg speelden honderden acteurs, zangers en dansers in de voorstellingen Sjakie en de chocoladefabriek, Pippi Langkous, Narnia - betoverde land achter de kast, Pinokkio, Chitty chitty beng beng, Robin Hood en de Koning & ik. Ook werden er kleinere producties neergezet in ondere het Posttheater, Theater aan de Rijn in Arnhem en in eigen huis. 

Locatie

De lessen muziektheater worden gegeven op de locatie Studio26 Velp. Wil je liever op les op één van onze andere locaties in Arnhem? Geef je dan op; bij voldoende aanmeldingen starten ook daar de lessen muziektheater.

► Wil je eens proberen of muziektheater iets voor jou is? Volg dan een gratis proefles!

Proefles aanvragen

Wat leuk dat je bij ons een proefles wilt volgen. Vul hieronder je gegevens in en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

PERSOONLIJKE GEGEVENS
PROEFLESAANVRAAG
ALGEMEEN
 

* verplicht