zomervakantie en eindejaarsmailing

VELP - Maandag 3 juli start, na een weekend van prachtige dans- en musicalvoorstellingen, een welverdiende zomervakantie voor alle leerlingen van Studio26. Er zijn deze week nog wel een aantal inhaallessen voor o.a. de Masterclass leerlingen. Geniet van jullie vakantie en we zien jullie graag uitgerust en vol energie terug in de les vanaf maandag 4 september! 

Tijdens de zomervakantie is ons kantoor gewoon geopend en telefonisch bereikbaar. Door een beperkte vakantiebezetting kan het echter gebeuren dat wij even niet bereikbaar zijn. Probeer het dan nog een keer op een ander tijdstip.

Binnenkort zijn op de website ook het lesrooster en de tarieven voor de cursussen in seizoen 2016-2017 te zien. Tegelijk met de publicatie op deze website wordt de jaarlijkse eindejaarsmailing verstuurd naar al onze leden. Lees de brief die rond half juli op de deurmat valt alstublieft goed door. Alleen bij wijzigingen word je verzocht deze brief terug te sturen naar ons kantoor. Uitgebreide informatie hierover vind je in de brief zelf.

We wensen alle leerlingen, ouders, docenten en medewerkers een prachtige zomervakantie!

372