Welke dans-, theater- of muziekles probeer jij? 4 t/m 9 september Open Huisweek Studio26

VELP - Wil je graag een hiphoples volgen, piano of gitaar leren spelen of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe hobby? Kom dan naar de Open Huisweek van Studio26 van maandag 4 tot en met zaterdag 9 september 2023. Lees verder ►

Tijdens de Open Huisweek kun je zes dagen lang zo veel verschillende lessen proberen als je wilt. Je maakt kennis met het gevarieerde aanbod voor jong en oud van Studio26. Het deelnemen aan groepslessen dans en theater is kosteloos. Wil je een proefles muziek volgen? Dat kan uiteraard ook. Tegen een gereduceerd tarief kun je een introductieles naar keuze inplannen. 

Kunst moet laagdrempelig zijn
Studio26 vindt het belangrijk om ook gezinnen met minder ruime financiële middelen een kans te geven om gratis met podiumkunsten in aanraking te komen. Mensen die vervolgens graag op les willen, kunnen ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds, Dullertsstichting of Stichting Leergeld.

Ruim aanbod cursussen
Afgelopen 27 jaar is Studio26 uitgegroeid van lokale dansschool tot een groot podium voor creatieve industrie. Wekelijks verzorgt Studio26 een breed aanbod op het gebied van dans, muziek en theater. Voor alle leeftijden en niveaus biedt Studio26 een passende cursus aan. Van kidsdance en klassiek ballet tot freerunning en pilates - van piano en drum tot gitaar en zang - van musical en theatersport tot muziektheater.  

Zien we jou bij de Open Huisweek? 
Voorafgaand aan de les kan worden ingeschreven via het proeflesformulier. Dit is echter niet verplicht, maar wel aan te raden. Op het laatste moment nog een les volgen? Dat kan ook. Loop gerust eens binnen bij de Larensteinselaan 26-D in Velp. Deze prachtige locatie in het groen ligt op het Landgoed Larenstein in Velp. Er zijn voldoende parkeerplaatsen, ruime studio’s en er kan in de foyer gezellig een kopje koffie worden gedronken. Dus kom jij ook naar de Open Huisweek? 

Data Open Huisweek | maandag 4 september t/m zaterdag 9 september 2023
Lesaanbod en rooster | https://www.studio26.nl/cursussen/ 
Inschrijven proeflesformulier | https://mijn.studio26.nl/proefles 

372