Vrijdag 5 november: Studio26 x Soulcypher in Theater a/d Rijn

ARNHEM - Tijdens het Hiphopfestival Soulcypher part 9 | 2021 is er op vrijdag 5 november van 18:00 – 19:30 een Studio26 takeover bij Theater a/d Rijn in Arnhem. Deze avond staat in het teken van film shorts van verschillende Hiphop dansmakers zoals Ruben Chi, Bastian Benjamin, Jinko Joshu en meer, studenten van de Urban dansopleiding en andere talenten uit het oosten. Lees verder ►

Afgelopen zomer is de eindvoorstellingsfilm A NEW ERA van de Urban en Show Allround opleiding van Rijn IJssel in samenwerking met Studio26 in première gegaan. Tijdens deze takeover op 5 november zullen onder andere stukken uit deze film worden getoond.

A NEW ERA staat voor de bijzondere bewustwording en de verandering die de toekomst ons allen zal gaan brengen, in een vorm van een film.

​“2020 was een jaar die we nooit zullen vergeten. Het jaar dat ons allen heeft doen laten beseffen, een uitgesproken jaar van verandering en een jaar van diepe realisatie. Ook op de dansopleiding hebben we niet stilgezeten en hebben we open moeten staan voor verandering en ook enorm veel tegenslagen moeten trotseren.”

Tevens is er het hele weekend wat te doen tijdens SoulCypher. Het hele programma is terug te vinden via Theater a/d Rijn! 

Studio26 x Soulcypher - Takeover 
Datum: Vrijdag 5 november 
Tijd: 18:00 - 19:30
Locatie: Theater aan de Rijn Arnhem
Tickets: regular €7,50 - students €5,-
Tickets verkrijgbaar via deze link!

Gepubliceerd op 26 oktober 2021
 

372