Voorstelling Over de Grens is Alles Anders - zaterdag 27 januari 2024

ARNHEM/VELP - Na groot succes is op zaterdag 27 januari om 20:00 uur de voorstelling 'Over de Grens is Alles Anders' weer terug in theater bij Studio26. Lees verder ►

De voorstelling: Over de Grens is Alles Anders

Na succes is op zaterdag 27 januari 20:00 uur de voorstelling ‘Over de Grens is Alles Anders’ weer terug in theater bij Studio26.  

Over de Grens is Alles Anders is een aangrijpende muziektheatervoorstelling die ingaat op de verhalen achter vluchtelingen. Actrice en theatermaker Sabine van Boven heeft met toewijding en empathie verschillende vluchtelingen geïnterviewd, voor het maken van de voorstelling.  

Tijdens de voorstelling komen verschillende verhaallijnen samen, afkomstig van vluchtelingen die gevlucht zijn vanwege oorlog, hun politieke voorkeur of geaardheid. Deze vormen de basis van de voorstelling. De noodzaak te vluchten uit het land waar ze opgroeiden en hoe ze in Nederland hun plek proberen te hervinden, staat centraal.  

Afscheid, verdriet, angst, maar ook hoop en liefde spelen een rol in deze theatervoorstelling. Drie getalenteerde spelers nemen alle rollen op zich en worden ondersteund door muziek en lied. Ook zal een hiphop danser uiting geven in beweging aan emoties van deze waargebeurde verhalen.  

Mis deze prachtige theaterervaring niet en reserveer nu jouw tickets voor Over de Grens is Alles Anders via de link.

► Klik hier voor tickets

Leeftijd
Vanaf 12 jaar

Datum & tijd
Zaterdag 27 januari om 20:00 uur. 

Locatie
Studio26 Theater
Larensteinselaan 26-d, Velp

372