Voorbereiding Dinnershow Goud 2019 in volle gang

VELP - Ook dit jaar verzorgen we, in samenwerking met Rijn IJssel, Dinnershow Goud. Wil jij dit unieke evenement bijwonen? Lees meer en schrijf je vast in voor de ticket alert! 

Over Dinnershow Goud
Dinnershow Goud brengt het bedrijfsleven en het onderwijs bijeen. Ontstaan uit de ambitie om studenten de kans te willen geven om onder begeleiding van professionals hun talenten te kunnen ontwikkelen en zo gasten een onvergetelijke avond te bezorgen, is Dinnershow Goud sinds 2012 uitgegroeid tot een Dinnershow van formaat. Inmiddels zijn we 5 edities verder en hebben al meer dan 6000 gasten kunnen genieten van een unieke avond uit!

Golden Express
Ieder jaar kiezen we een nieuwe invalshoek voor Dinnershow Goud. Zo hadden voorgaande edities thema’s als Giro d’Italia, Golden Heroes en Golden Wings.

Menu
Vakschool Wageningen ontwikkelt jaarlijks een uniek vijfgangendiner. Hoe het menu er precies uitziet houden we nog even geheim. Uiteraard houden de chefs ook rekening met jouw allergieën en/of dieetwensen. Geef deze door bij het bestellen van je tickets.

Reserveren
Dit jaar zijn er vijf Dinnershows en twee Theatershows. Wil je zeker weten dat jij tickets voor Dinnershow Goud hebt?

Schrijf je hier vrijblijvend in voor de ticket alert!

Je ontvangt dan een mail zodra de kaarten in de webshop staan.

Arrangementen
Dinnershow Goud is dé gelegenheid om met collega’s of zakenrelaties een verzorgde avond uit te beleven. Ben je op zoek naar een zakelijk evenement waar je zelf geen omkijken meer naar hebt? Neem dan contact op voor een arrangement op maat. Naar gelang de grootte van de groep en de specifieke wensen die jullie hebben denken we graag mee over de perfecte invulling van jullie dinnershow.

372