Tickets Dinnershow Christmas Special bijna uitverkocht!

ARNHEM, WAGENINGEN, DUIVEN – Kom in december genieten tijdens de Dinnershow Christmas Special op verschillende locaties in Gelderland! Er zijn inmiddels slechts nog enkele tickets voor Wageningen, dus wees er snel bij!

Over Dinnershow Christmas Special

Tijdens de Christmas Special van Dinnershow Goud kun je in een sfeervolle setting genieten van een show vol dans, zang en entertainment. De shows worden verzorgd door studenten van de dansopleidingen Show Allround en Urban en van de Nederlandse Musical Academie, onder de leiding van Studio26.

Geniet tussen de show door van een viergangenverrassingsdiner, samengesteld door studenten van Vakschool Wageningen. Voor € 42,50 per persoon (exclusief reserveringskosten) kun je tijdens deze intieme avond uit alvast helemaal in de kerstsferen komen met familie en/of vrienden. Geniet en ontspan terwijl de artiesten overal om je heen dansen en zingen!

De laatste tickets

De Christmas Special van Dinnershow Goud is in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Arnhem en Duiven zijn inmiddels uitverkocht en de laatste tickets voor Wageningen zijn verkrijgbaar voor de onderstaande data:

Wageningen, Marijkeweg 5

11 december 18.00 uur | Direct reserveren >

Meer informatie

Wil je meer weten over de Dinnershow Goud Christmas Special? Kijk op www.dinnershowgoud.nl voor meer informatie over de show, het menu, route, parkeren en de locaties! We zien je graag in december!

Dinnershow Goud Christmas Special

372