Studio26 presents: Silencio's Silent Night Singalong op 13 december!

VELP - De kersttijd nadert en om alvast goed in de stemming te komen ben je op vrijdag 13 december van harte welkom bij Silencio’s Silent Night Sing Along! Kom je gezellig samen de fijnste kerstklassiekers meezingen? Geniet van een fantastische workshop onder leiding van niemand minder dan Silencio Pinas. Lees hier meer en reserveer gauw je ticket!

Over de Silent Night Sing Along

De dagen worden korter en de kerstbomen staan alweer in de rij. Het is de hoogste tijd om ook de kerstliedjes weer van stal te halen! Op vrijdag 13 december organiseren we bij Studio26 daarom de Silent Night Sing Along! Een workshop waarin samenzang centraal staat en waarbij je van harte welkom bent om mee te komen zingen. Onder leiding van niemand minder dan zanger/acteur Silencio Pinas zing je de meest stralende kerstklassiekers. Ervaring met zingen in een koor is niet nodig en iedereen vanaf 16 jaar kan meedoen!

Over Silencio Pinas

Silencio studeerde in 2014 af aan het conservatorium in Arnhem en speelde hoofdrollen in musicals als West Side Story (Tony) en The Lion King (Mufasa). Als zanger zong hij backingvocals bij oa. Helmut Lotti (Comback & Soul Classics in Symphony) en is hij verbonden aan acapella theatergroep 'The Jukebox Boys' waarmee hij door heel het land optreedt (o.a. bij de Toppers in Concert en Q-music). Dit seizoen tourt hij samen met andere professionele musical zangers door het land met voorstelling 'The Musical Night'. Bekijk hier de trailer om een idee te krijgen:

Wat, wanneer, wie?

Wat: Silencio's Silent Night Sing Along
Wanneer: Vrijdag 13 december, 19.30 -20.45 uur
Door wie: Silencio Pinas
Voor wie: Iedereen vanaf 16 jaar is welkom!
Waar: Larensteinselaan 26-d, Velp
Kosten: € 7,50
Tickets: NU verkrijgbaar via de webshop, vol = vol! >

372