Sprookjesfestival bij Studio26 - Najaarsfun en Alice in Sprookjesland

VELP - Maak de herfstvakantie van 2022 compleet met het Sprookjesfestival bij Studio26. Op woensdag 18 en donderdag 19 oktober organiseert Studio26 verschillende activiteiten in een magisch sprookjes thema.  Lees verder ►

Alice in Sprookjesland

Een meisje raakt verdwaald in Sprookjesland, 3 toeristen besluiten haar te gaan zoeken en proberen haar uit de handen van de gemene hartenkoningin te houden. Onderweg komen ze allemaal avonturen en gekke figuren tegen, zelfs pratende dieren. Of zien ze pratende dieren door het rare drankje wat ze hebben ingenomen? Zullen ze op tijd zijn om het meisje te redden? 
Kom genieten van deze magische voorstelling op woensdag 18 oktober om 14:00 uur. 

Leeftijd: Alle leeftijden
Datum & tijd: Woensdag 18 oktober om 14:00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten.
Locatie: Studio26 Theater
Adres: Larensteinselaan 26-d, Velp
Prijs: €5,00
Klik hier om je tickets te kopen!

Najaarsfun

Tijdens de najaarsfun ga je de hele dag samen met de docenten van Studio26 werken aan een fantasy clip - een videoclip met een sprookjesachtige touch. Van de kleding, decor maken en dansen tot de uiteindelijk echte videoclip.
In de middag vindt ons Sprookjesbal plaats waar je als je favoriete Disney-, Marvel- of Sprookjesfiguur naar toe kan komen en waar we lekker gaan feesten. Aan het einde van de bal kijk je met alle sprookjesfiguren samen het resultaat van de clip. De link naar de clip ontvang je per mail zodat ook iedereen thuis het kan zien! 

Een dagvullend programma van 08:30 tot 17:30. Het exacte programma ontvang je van te voren via de mail. Dus: trommel alle vriendjes en vriendinnetjes op want deze Najaarsfun wil je tijdens de herfstvakantie niet missen. 

Docenten: Rose-Mary, Femke, Luuk en Job.
Leeftijd: 7 tot en met 12 jaar
Dag: donderdag 19 oktober 2023 van 08:30u tot 17:30 uur
Locatie: Studio26 
Adres: Larensteinselaan 26-D, 6882 CT Velp
Prijs: €42,95
Er kunnen geen losse dagen worden geboekt - de Najaarsfun is één dag. 
Klik hier om je tickets te kopen!
 

372