Schrijf je nu in en doe auditie voor de Studio26 musical!

VELP - Dit seizoen bestaat Studio26 zesentwintig jaar en ter ere daarvan produceert Stichting Kunst in Beweging i.s.m. Studio26 een grote musicalproductie! Het script is af, en nu zijn we op zoek naar talent! Wil jij kans maken op een hoofdrol in een bijzonder sprookje of meezingen in het ensemble? Lees meer en schrijf je in voor de auditie.

Studio26 bestaat 26 jaar!

In 26 jaar kan er flink wat veranderen. En dus is het helemaal niet zo vreemd dat een kleine dansschool uit Velp in een kwart eeuw kon uitgroeien tot de organisatie die het nu is. Een prestatie die een feestje waard is, en natuurlijk willen we dit samen met jullie doen. Onze achterban is altijd groeiende en we vinden het fantastisch dat we inmiddels de tweede generatie; de kinderen van onze (oud)leerlingen, mogen verwelkomen in onze lessen. We vieren ons 26jarig bestaan met een waanzinnige musicalproductie in het Arnhemse Stadstheater in het weekend van 20 en 21 juni 2020. Je kunt je NU aanmelden voor de audities, dus schrijf je gauw in!

Wie zoeken we?

Voor de invulling van ca. tien hoofdrollen en ensemble zijn we op zoek naar zowel jongens, meisjes, mannen en vrouwen van minimaal 14 jaar oud, die goed kunnen zingen én spelen. Bij voorkeur heb je ervaring met één of beide disciplines. Voor verdere voorwaarden en repetitiedata klik hier >
 

Wat en waar?

Auditiedatum: Vrijdag 3 januari 2020
Locatie: Studio26, Larensteinselaan 26D 6882 CT Velp
Programma:
19:00-20:15 uur: Workshop spel o.l.v. Sabine van Boven
20:15-21:30 uur: Workshop zang o.l.v. Silencio Pinas

Direct inschrijven auditie Studio26 musical

Ben je enthousiast en voldoe je aan de voorwaarden? Meld je dan aan via dit formulier. Je ontvangt dan een uitnodiging voor de auditie. 

372