Poppentheater tijdens Sprookjesfestival

Kom in de herfstvakantie tijdens het Spookjesfestival naar het poppentheater ‘Dunia Tubuh’ (betekenis: lichaamswereld. In dit bijzondere stuk van Smoespot Theater word je meegenomen in de wereld van het lichaam.
 

Tijdens Dunia Tubuh worden de poppen voor de ogen van het publiek langzaam aangekleed en transformeren ze van een lichaamsdeel naar een personage. De voorstelling bestaat uit 3 korte verhaaltjes. Elk verhaal een andere pop en een ander lichaamsdeel.

Moespottheater

Smoespot Theater is in 2014 opgericht door Renate Moespot; theatermaker, poppenspeler en bij Studio26 vooral bekend als circusdocent. Renate studeerde af aan ArtEZ in Arnhem.

Onderdeel van het Sprookjesfestival

De voorstelling is onderdeel van het Sprookjesfestival. Van 14 tot 22 oktober wordt Arnhem omgetoverd tot sprookjesstad. In deze herfstvakantieweek zijn er niet alleen sprookjesachtige voorstellingen te zien, ook zijn er tentoonstellingen, workshops en wordt het Sonsbeekpark omgetoverd tot het Grote Kabouterbos. Het thema van deze tiende editie van het Sprookjesfestival is 'Feest'.

Programma Dunia Tubuh
De voorstelling is vrijdag 20 oktober 4 keer te bewonderen. Koop nu kaarten voor de voorstellingen in onze webshop. Aan de deur zijn ook beperkt kaarten verkrijgbaar. 

372