Open Huisweek

VELP - Altijd al een les moderne dans willen volgen of ben je juist ontzettend nieuwsgierig naar circuslessen? Kom dan langs tijdens de open huisweek bij Studio26 van 31 augustus t/m 5 september. Lees verder ►

Studio26 is de afgelopen 25 jaar uitgegroeid van een lokale dansschool tot een groot podium voor de creatieve industrie. Ze verzorgt aan circa 1000 leerlingen wekelijks lessen op diverse locaties in Velp, Arnhem en Dieren.  
 

Tijdens de open huisweek zijn niet alleen de lessen in het mooie gebouw van Studio26 in Velp gratis te volgen, maar kun je ook meedoen bij de lessen die in Arnhem en Dieren gegeven worden. De individuele muzieklessen zijn niet gratis, maar hiervoor kan een vrijblijvende proefles worden aangevraagd via de website.  


Studio26 denkt ook aan de gezinnen met minder ruime financiële middelen. Voor hen is de open huisweek een mooie kans om gratis met kunst in aanraking te komen. Mensen die toch graag op les willen, kunnen vervolgens ook terecht met de GelrePas of een vergoeding aanvragen bij stichtingen als het Jeugdcultuurfonds of Stichting Leergeld.  

 

De lessen zijn ‘corona-proof’ conform de RIVM richtlijnen. In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus dien je, voordat je naar de les komt, een proeflesformulier in te vullen door hier te klikken.

372