Ook Urban danscrew District26 te zien tijdens AMZAF young talent festival 2019!

ROZENDAAL – Op 6 juli aanstaande zijn de Urban talenten van onze Urban danscrew District26 te zien tijdens het AMZAF young talent festival in Park Rosendael te Rozendaal nabij Arnhem. Lees hier meer!

Over District26

De meiden van Urban danscrew District26 trainen iedere vrijdagmiddag onder begeleiding van hun coaches Vera Huisman en Chayennah Morgenland. Met de ervaring van inmiddels al weer een aantal wedstrijden op zak werken de meiden keihard aan hun Urban dansskills. Hoe leuk is het dus dat deze toffe Urban danscrew aankomende zomer te zien zal zijn op een heus festival?! Naast de talenten van de vooropleiding dans van Studio26, zullen ook de meiden van District26 te zien tijdens AMZAF young talent festival! Zou jij ook wel bij een Urban danscrew willen horen? Noteer dan vast 23 augstus 2019 in je agenda, want dan kun je auditie doen om bij de danscrew te komen. Binnenkort meer nieuws over de audities.

Over AMZAF young talent festival

AMZAF is een inspirerend festival dat artiesten in de dop een podium biedt waarop zij hun talenten kunnen etaleren. AMZAF brengt talenten dichter bij publiek en vraagt aandacht voor talent. Want wat aandacht krijgt groeit! Wil je meer weten over het AMZAF festival 2019? Bekijk hier het hele programma!

Wil jij naar AMZAF?

Wil jij bij AMZAF Young talent festival zijn? Dat kan! Direct naar de kaartverkoop.

372