Ook dansvoorstelling Troep over plasticsoep zeer succesvol!

ARNHEM - Na het succes van dansvoorstelling Trash was het afgelopen weekend aan onze jongste leerlingen om de sterren van de hemel te dansen tijdens hun eindvoorstelling Troep! Bekijk hier de eerste foto's van deze bijzondere voorstelling.

Dansvoorstelling over plasticsoep

Voorafgaand aan de voorstelling gingen de leerlingen onder begeleiding van hun docenten aan de slag met het thema. Wat is de plasticsoep? Hoe is die ontstaan? Hoe kunnen we in de toekomst voorkomen dat onze zeeën nóg viezer worden? Deze brainstormsessies resulteerden in een grotere betrokkenheid bij de voorstelling én zorgde voor meer kennis over dit thema bij de leerlingen.

Foto’s

Afgelopen weekend was het na maanden van voorbereidingen dan zo ver! Beide voorstellingen waren uitverkocht dus het was een drukte van jewelste. Huisfotograaf Gerrit Bakker was aanwezig en legde beide voorstellingen vast. Geniet hier na met alle foto’s!

Enthousiast

Heb je Troep gezien en zou jij volgend jaar ook willen schitteren in een echte dansvoorstelling? Vraag gratis een vrijblijvende proefles aan om te kijken welke dansstijl nou echt iets voor jou is! Klik hier voor meer informatie.

372