MC2 en 3 dansen in De Week zonder Geweld op Arnhem CS

ARNHEM - dinsdag 22 november zal een groot aantal dansers van Studio26 dansen in een choreografie van Dalton Jansen, speciaal door hem gemaakt voor De Week zonder Geweld. Dit optreden zal plaatsvinden op het Centraal Station van Arnhem.

Wereldwijd is de Week Zonder Geweld aangekondigd. Deze vindt plaats van 25 november tot 2 december. Stichting Moviera, een landelijk steunpunt voor de aanpak van huiselijk geweld, heeft in samenwerking met Cultuurmij Oost op 22 november een speciaal evenement ontwikkeld. Choreograaf Dalton Jansen heeft voor deze gelegenheid een choreografie gemaakt die op 6 stations in Nederland als flashmob vertoond zal worden: Utrecht, Ede, Apeldoorn, Doetinchem, Nijmegen en Arnhem.

Studio26 leerling Sunai Elbers zal in deze choreografie optreden en ook de Masterclass 2 en 3 zullen deel uitmaken van deze flashmob, die zij speciaal voor deze gelegenheid met Dalton instuderen.
Ben je rond 16.00 uur in de buurt van het centraal station in Arnhem, neem dan even een kijkje en laat je verrassen door deze bijzondere dans. Een mooi project voor onze leerlingen om aan mee te werken!

Locatie: Centraal Station Arnhem, bij de piano
Aanvang: dinsdag 22 november 16.15 uur

372