Kunsteducatieprojecten op Maarten van Rossem en Beekdal Lyceum te Arnhem een groot succes!

ARNHEM - Deze week was Team Kunsteducatie aanwezig op zowel het Maarten van Rossem in Arnhem Zuid, als op het Beekdal Lyceum in Arnhem Noord. De hele week gingen leerlingen van deze scholen onder begeleiding van onze enthousiaste begeleiders aan de slag. Lees hier meer!

Over Kunsteducatie

In de afgelopen decennia hebben we een ruime ervaring opgebouwd met het verzorgen van workshops en het organiseren van kunsteducatieprojecten binnen het basis- en voortgezet onderwijs. Onze ervaren vakdocenten en begeleiders worden ingezet voor de begeleiding van leerlingen en, indien gewenst, verzorgen we de totale organisatie.

Interactie

De leerlingen van het Beekdal Lyceum en Maarten van Rossem worden onder andere begeleid door studenten van de dansopleidingen van Rijn IJssel. Deze combinatie werkt erg goed doordat de studenten nóg dichter bij de leerlingen staan dan onze vakdocenten. Hierdoor ontstaat er gedurende het project een vertrouwensband en een mooie interactie tussen deelnemers en begeleiders.

Meer informatie

In verband met de privacy van de leerlingen kunnen we op dit moment helaas geen beelden laten zien. Wil je meer weten over onze kunsteducatieprojecten of heb je behoefte aan een goed gesprek hierover of aan een advies op maat? Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

372