Kick-off biomassa Studio26 op landgoed Larenstein in Velp

VELP - Het is vandaag 22 april, Earth Day 2015; een dag waarop we stilstaan bij ons consumentengedrag en de gevolgen daarvan voor onze planeet. Earth Day 2015 is een mooie gelegenheid om ook op landgoed Larenstein in Velp even stil te staan bij duurzaamheid.

Studio26 besloot in aanloop naar haar 20-jarig bestaan een eigen pand te bouwen op landgoed Larenstein in Velp. Sinds begin maart hebben zij hun intrek genomen in het prachtige duurzaam gebouwde pand. Het pand is tevens een unieke samenwerking met de andere ‘bewoners’ van het terrein. Studio26 wordt verwarmd door een biobrander, waar Van Hall Larenstein en Helicon mbo-opleidingen vanuit eigen terrein de biomassa voor aanleveren. Tevens wordt de biobrander ingezet voor onderwijsdoeleinden. In het kader van Earth Day een mooie stap naar het ontwikkelen van een duurzaam landgoed.


Het pand van Studio26 is multifunctioneel: honderden kinderen en volwassenen volgen er wekelijks dans-, muziek-, musical- of circusles in de dans- en muziekstudio’s. Bovendien beschikt het over een theaterzaal voor 200 bezoekers, waarin regelmatig voorstellingen en zakelijke evenementen plaatsvinden. Met diverse vergader- en multifunctionele ruimtes en de ligging in een bosrijke omgeving, is het de perfecte plek voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst of evenement of de start van een mooie artistieke samenwerking.

Gepubliceerd 22 april 2015

372